‘Can Dost WhatsApp Hattı’ Hizmete girdi!

‘Can Dost WhatsApp Hattı’ Hizmete girdi!

Güzelbahçe Belediyesi’nin Yelki Mahallesi’nde hizmet veren ‘Geçici Hayvan Bakım Evi’nde hizmetlerin daha hızlı gerçekleşmesi için ‘Can Dost WhatsApp Hattı’nı faaliyete koydu. 

Bir aydır deneme sürecinde olan WhatsApp hattı, artık hizmet vermeye başladı. 2011 yılnda Yelki Mahallesi’nde kurulan Geçici Barınakta daha hızlı çözüm üretmek için WhatsApp hattı kurduklarını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “ Güzelbahçe geniş bir coğrafyaya sahip. Ekiplerimiz sabah rutin işleri yapıyor. Ardından vatandaşlarımızdan gelen şikâyetleri değerlendiriyor. Bazen adres almakta sorun yaşayabiliyoruz, sokağın yanlış yazılması müdahaleyi geciktirebiliyor. Bizlerde bu tür olumsuzlukların oluşmaması için ‘Can Dost WhatsApp Hattı’nı kurduk. Buradan vatandaşlarımız bizlere daha hızlı ulaşabilecekler. Bazı zamanlar sabit telefonumuzda arızalar oluşabiliyor, ya da meşgul oluyor. Vatandaş ulaşamadığını söylüyor. Artık hem sabit hattımızdan hem de WhatsApp hattımızdan bizlere ulaşabilirler. Fotoğraf, video çekip gönderebilirler. Hızlı olması için konum da gönderebilir, arayıp konuşabilirler de. Amacımız can dostlarımızın ihtiyaçlarına hızlı çözüm bulmak” diye konuştu. 

Güzelbahçe ‘Can Dost WhatsApp Hattı’ 0 530 465 00 64. Ayrıca Geçici Hayvan Barınağı’na 236 8135 telefon numarasından ya da 234 2020’den 1440-1441-1442 dâhili numaralardan ulaşabilirsiniz. Barınak hafta içi 08:30-12:30 ile 13:30-17:30 arası hizmet vermektedir.  

Mesai saatleri dışında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Sokak Hayvanları için ‘Acil Müdahale Birimi’nin 293 39 80 numaralı telefonundan ulaşılabilir. Çalışma Saatleri: 17:30 ile 08:30 saatleri arasında 15 saat  boyunca hizmet veriyor. Hafta içi mesai saatlerinde ilçe belediyeler, hafta sonları ve tatil günlerinde Büyükşehir acil müdahale birimi 24 saat hizmet vermektedir.  

whatsapp-hatti.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.