Can dostlar için anlamalı etkinlik

Can dostlar için anlamalı etkinlik

Bana Göz Kulak Ol Derneği, Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği HAÇİKO, Türkiye Gezginler Derneği ve Yedikule Hayvan Dostları Derneği  bir araya geldi ve TikTok video kanalının mama sponsorluğunda “sokakta mama var” adlı bir etkinlik düzenledi. 

Etkinlik kapsamında , yarın saat 16.00-18.00 arasında Birinci Levent Meydanında ücretsiz kedi ve köpek maması dağıtımı yapılacak. HAÇİKO Derneği Başkanı Ömür Gedik,  Bana Göz Kulak Ol Derneği Başkanı Özge Özder , Türkiye Gezginler Derneği Başkanı Prof.Dr.Orhan Kural , Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği Başkanı Fatma Balkanlı ve hayvansever sanatçıların da katılacağı  etkinlikte,  Zafer Doğan Orkestrası ve Serap Yenici müzik dinletisi de yer alacak.

BİR VİDEO ÇEK, BİR KİLO MAMA BAĞIŞLA…

Etkinlik kapsamında siz de mama bağışında bulunabilirsiniz. Bunun için hayvanlarla  ilgili bir dakikayı geçmeyen videolar çekip,  TikTok video paylaşım kanalına “sokaktamamavar” hachtagiyle yüklemeniz yeterli. Bir video çekip yükleyerek, sokak hayvanları için bir kilo mama bağışlamış olacaksınız. Dilediğiniz sayıda video çekip yükleyebilirsiniz.

Video çekenler arasında yapılacak yarışmada ilk üçe giren videolar ödüllendirilecek. Ödül töreni 16 Haziran Pazar günü yapılacak.

“Bir Video Çek Bir Kilo Mama Bağışla” Video yarışması jüri üyeleri:

1-    Ertem Şener- Spiker,sunucu
2-    İbrahim Zaman-Fotoğraf Sanatçısı
3-    Meral Olcay-Mimar,Yedikule Hayvan Barınağı Gönüllü Yöneticisi
4-    Nasuh Mahruki- Milli Sporcu
5-    Ömür Gedik-HAÇİKO Derneği Başkanı
6-    Özge Özder-Bana Göz Kulak Ol Derneği Başkanı
7-    Prof.Dr.Orhan Kural- Türkiye Gezginer Drneği Başkanı
8-    Tamer Karadağlı-Oyuncu
9-    Yonca Evcimik- Sanatçı

“Mama Sokakta Etkinliği” TikTok video paylaşım kanalı tarafından yayınlanacak, etkinliğe katılan kuruluşların sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum