Can Gox ile Optimum’da Müzik Yolculuğu

Can Gox ile Optimum’da Müzik Yolculuğu

İzmir Optimum “Bahçe Konserleri” kapsamında bu hafta Türk müziğinin alternatif ismi Can Gox müzikseverlere unutamayacakları bir konser verdi.

 

İzmir Optimum ziyaretçileri genç ve başarılı şarkıcı Can Gox ile hafta sonu keyfini zirvede yaşadı. Müthiş coverları, güçlü sesi ve tarzıyla büyük beğeni toplayan caz ve blues sanatçısı Can Gox, “Bahçe Konserleri” kapsamında sevenlerini unutulmaz bir müzik yolculuğuna çıkardı.

Asıl ismi Can Göksun olan, 2013 yılında çıkardığı ilk stüdyo albümü “Yalnızım Ben” ve “Kaybedenler Kulübü” soundtrackleriyle adını duyuran Gox,  sahneye çıkar çıkmaz kendine has özel duruşu ile hayranlarını coşturdu. Sahnede şov yapan Can Gox efsane isimler Cem Karaca, Aşık Veysel, Kayahan gibi müzik ustalarının şarkılarını seslendirerek çok özel bir performans sergiledi.

Şanslı Gençler Can Gox ile Tanışma Fırsatı Buldu

İzmir Optimum’da “Bahçe Konserleri’nde sahne alan ve albümüyle birçok kişiye caz müziği sevdiren Can Gox’a hayranları yoğun ilgi gösterdi. Konser öncesinde İzmir Optimum Instagram hesabından düzenlenen yarışmayı kazanan üç şanslı Optimum takipçisi genç, Can Gox ile tanışma fırsatı buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.