Can Hastanesi, dijital medya temsilcilerini ağırladı

Can Hastanesi, dijital medya temsilcilerini ağırladı

İzmir Özel Can Hastanesi, Can Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Muzaffer Keskiner kentteki kamu ve özel sağlık kurumlarının iş birliğiyle İzmir’i, Türkiye’nin ve dünyanın sağlık turizmi başkenti yapabileceklerini açıkladı.

İzmir Özel Can Hastanesi, İzmir ve ilçelerinde faaliyet gösteren dijital medya gazetecilerini biraraya getirererek, yerel internet medyasının önemini vurguladı. Can Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Muzaffer Keskiner, Başkan Yardımcısı Op.Dr. Yener Bakan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Sağlık Turizmi konusu tartışıldı.

Op.Dr. Muzaffer Keskiner ve Op.Dr. Yener Bakan dijital medya gazetecileri ile biraraya geldiği toplantıya Medya Ege, Egehaber, Habertire, Gündemebakış, Öncüşehir, Haberkime, Metropolis, Egelobisi, 9 Eylül Gazetesi, Egemenlik gazetesi, Yerelgözcü, Egedesonses, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı, GerçekHaberci gibi İzmir’in 30’a yakın haber sitesinin temsilcileri katıldı. Hastanenin kuruluş öyküsünü ve bünyesinde sunulan sağlık hizmetlerini anlatıldığı toplantıda, Dr.Muzaffer Keskiner, İzmir’in önümüzdeki yıllarda sağlık turizmi açısından dünyanın sayılı kentlerinden olacağına dair inancını paylaştı. Dr.Keskiner, İzmir Özel Can Hastanesi’nin İzmir’de uluslararası sağlık turizm yetki belgesi sertifikasını alan ilk özel hastane olduğunu belirterek, “Bu belgeyi alabilmenin Sağlık Bakanlığı tarafından tescil edilmesi gereken kalite hizmet belgesi, alt yapıda karşılanması gereken teknoloji ve eğitim alanları yatırımları gibi önemli koşulları var. Aldığımız yüksek kalite puanına ek olarak geçirdiğimiz uluslararası sağlık turizm yetki belgesi denetimlerinden başarıyla geçtik. Bu alanda ilk olmak mutluluk ve gurur verici. Daha iyi, daha kaliteli hizmet verebilmek için teknolojiyi çok yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

İzmir’in kentteki kamu ve özel sağlık kuruluşlarının işbirliğinde dünyanın ve Türkiye’nin sağlık turizmi başkenti olabileceğine vurgu yapan Dr. Keskiner, “Dünya’da Meksika ve Amerika sağlık hizmetleri pastasının yüzde 20’sini alıyor. Tayland estetik operasyonlarda ilk sırada tercih ediliyor. Türkiye hem altyapısı, tem hekimleriyle üst düzey donanıma sahip. Özellikle İzmir, tarihi, kültürel yapısı ile sağlık turizminde dünyanın merkezi olabilir. Bu tek başına İzmir Özel Can Hastanesi olarak başarılabilecek bir iş değildir. İzmir’deki tüm kamu ve özel sağlık kurumlarının iş birliği ile hareket ederek, elde edebileceği bir başarıdır. Bu sebeple ben tüm sağlık kurum ve kuruluşlarını İzmir’i sağlık turizminde dünyanın başkenti yapmaya davet ediyorum’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.