Can Radyo, 28'inci yaşını kutluyor!

Can Radyo, 28'inci yaşını kutluyor!

İzmir'de radyo yayıncılığının öncülerinden olan Can Radyo, 28 yaşına girdi.

Medya Ege- İzmir'de yayın hayatına 1993 yılında başlayan bügün 28 yaşına giren Can Radyo, İzmir’de radyo yayıncılığının öncüsü konumunda. Can Radyo’nun yayın hayatının 28 yılına girmesiyle ilgili açıklamalar yapan Can Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kafalı, “Baskı unsurlarına rağmen Halkın Sesi olma yolunda tavizsiz devam ediyor. Sizler olduğu sürece de devam edecek. Emeği geçen katkı koyan herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

286985528-10160120369044826-7395125329715442940-n.jpg

Can Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kafalı’nın açıklamasının tamamı ise şöyle;

“Radyoculuk bambaşka bir serüven ve bu serüven bizim için 28 yıl önce başladı. Günün bir vakti tek başına stüdyo diye tabir edilen bir odada önündeki elektronik cihazlar aracılığıyla sesinle insanlara ulaşmak. Büyülü olan bu işte. Kimisi hastanede hasta yatağında, kimisi direksiyon başında, kimisi gece bekçisi, kimisi hayatın yükünden uykusu kaçmış bir anne bir baba ya da aşkın derin kuyusuna kısa ipiyle inmeye çalışan sevdiğini düşünen bir sevdalı...

whatsapp-image-2022-06-13-at-15-29-43.jpeg

Bazıları en yakınıyla konuşmaktan bile çekindiği sırlarını seninle paylaşıyor, bazıları sanki elinde sihirli değneğin varmış gibi sana dert yanıyor. Bazıları çalan bir ezgide kendini buluyor. Hepsinin sevincini, kederini, duygularını, düşüncelerini dolduruyorsun heybene... Onlarla sevinip onlarla üzülüyor onların sesi nefesi oluyorsun... Bunun hazzını dünyada başka hangi şey insana tattırabilir?

28 yıl önce başlayan yürüyüşümüz, tüm o dikenli geçilmez sanılan yollara, imkansızlıklara, eziyetlere, baskı unsurlarına rağmen Halkın Sesi olma yolunda tavizsiz devam ediyor. Sizler olduğu sürece de devam edecek. Emeği geçen katkı koyan herkese sonsuz teşekkürler.

İYİ Kİ DOĞDUN CAN RADYO, NİCE NİCE YILLARA...”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.