Can Radyo'ya çirkin saldırı!

Can Radyo'ya çirkin saldırı!

Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kafalı: "Can Radyo susmayacak"

İzmir'de 23 yıldır yayın yapan Can Radyo'nun istasyonlarına saldırı yapıldı. Radyonun Yamanlar bölgesindeki verici istasyonuna akşam saatlerinde yapılan saldırı, gün boyu yayının aksamasına neden oldu.

Saldırı sonrasında tahrip edilen elektrik alt yapısı, uzun çalışmalar sonrasında yeniden düzenlendi ve radyo gün boyu süren aksamadan sonra yayınına kaldığı yerden devam etti. 

'Hırsızlık' olarak tanımlanan saldırıyı siyasi ve provokatif olarak nitelendiren Can Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kafalı konuya dair yaptığı açıklamada "Can Radyo susmayacak" dedi.

mdygaic.jpg

"ÖZGÜR MİKROFON SUSMAYACAK"

Saldırı sonrasında radyolarının destek için telefon yağmuruna tutulduğunu kaydeden Kafalı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Sevgili dostlar; dün akşam saatlerinde radyomuzun Yamanlar Karatepe mevkiinde bulunan verici istasyonumuzun ve elektrik alt yapımızın ilk bakışta hırsızlık gibi gözükse de şüpheli bir şekilde uğradığı saldırı neticesinde, bildiğiniz gibi tüm gün boyunca radyomuzun karasal yayınını sizlere ulaştıramadık. Yaşadığımız bu kötü olaya rağmen sevindirici ve bizlere umut veren olay şudur ki; yayınımız olmadığı saatlerde bugün yaşadığımız olumsuz siyasi gelişmelerden ötürü yayınlarımızın susturulduğu endişesiyle koşa koşa radyomuza gelen, radyomuzu telefon yağmuruna tutan tüm Can Dostlarımıza binlerce kez teşekkür ederiz. İyi ki varsınız. İyi ki arkamızdasınız. İyi ki bizimlesiniz.  Şunu bir kez daha anladık ki; Sizler olduğunuz sürece bu Özgür Mikrofon susmayacak! Sizler olduğunuz sürece Türküler susmayacak! Sizler olduğunuz sürece Can Radyo Susmayacak!"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.