Çanakkale Şehitleri Anıtı'na Duygu Dolu Ziyaret 

Çanakkale Şehitleri Anıtı'na Duygu Dolu Ziyaret 

Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yılı dolayısıyla Manisa protokolünü ağırladı. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ev sahipliğini yaptığı ziyarette, Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’ndaki üç boyutlu ve sesli savaş canlandırmaları protokol tarafından ilgiyle incelendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı ve kentin sembolü haline gelen Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu, 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yılı dolayısıyla, Manisa protokolünü ağırladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ev sahipliğini yaptığı ziyarete, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer, Manisa 1'nci Eğitim Piyade Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Genç ve Yılmaz Gençoğlu, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, daire başkanları ve şube müdürleri katıldı. 

Protokol Üyeleri Duygulandı
Ziyarette, öncelikle Atatürk Sergi Salonu gezildi. Ardından Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu Sorumlusu Zeynep Karaalp tarafından Ulu önder Mustafa Kemal önderliğindeki Türk Halkının Çanakkale Savaşı’nda gösterdiği eşsiz kahramanlık destanı diyaromalar gezilerek anlatıldı. Yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, erkeğiyle yediden yetmişe tek bir yürek ve tek bir vücut olan ecdadımızın bize armağan ettiği bu şanlı zafere üç boyutlu ve sesli savaş canlandırmaları ile bir kez daha tanıklık eden protokol üyeleri duygu dolu anlar yaşadı. Ziyaret sonunda protokol üyeleri anıt önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.