Canan Karatay açıkladı!

Canan Karatay açıkladı!

Prof. Dr. Canan Karatay yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Fen Fakültesi Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Prof. Dr. Karatay, sağlıklı beslenmeyle alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 

Düz duvara tırmanırsınız!

Gençlere beslenme önerilerinde de bulunan Prof. Karatay, “Turpu veya havucu çiğ olarak beyaz peynirle beraber yiyin, yanına da zeytin koyun; düz duvara tırmanırsınız. Fıstık yerseniz de fıstık gibi olursunuz” dedi.

1 kutu gazlı içecekte 22 paket şeker var!

Gençliğinizin kıymetini bilin. 1 kutu gazlı içecekte 22 paket şeker var. Meyve suları da aynı… C vitamini var diye meyve suyu içiyorsunuz. Meyve sularında çok büyük kalori var. O kalori vücuda girince, siz kendinizi güçlendirilmiş zannediyorsunuz” diye konuştu.
 

Zeytinyağının türlerine dikkat!

Zeytinyağı tüketiminin önemine değinen Karatay, şunları söyledi: “Zeytinyağı yetişkinlerin ana sütüdür. Riviera işlenmiştir, yenmemelidir. Virjin, yani doğal zeytinyağı ise kanser hücrelerini öldürür. Açıklamalarında bulundu.
Zeytinin yaprağını da kendisini de tüketin

Zeytin de bol bol yenmeli. Kalorisi yok. Zeytin dalı ve yaprağı da önemli. En güçlü doğal antiboyotiktir.

Zeytin ağacı, tüm zor şartlara direnerek 2 bin 500 yıl yaşıyor. Hâlâ da meyve veriyor. Biz 80-100 yıl yaşıyoruz. Sık sık grip olmamak ve kulak ağrısı çekmemek için zeytinyağı yiyin”.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.