CANDAN'DAN BAŞKAN ÖZAKCAN'A ZİYARET

CANDAN'DAN BAŞKAN ÖZAKCAN'A ZİYARET

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) Aydın Başmüdürü Rahmi Candan, T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı ziyaret etti.

 

PTT BAŞMÜDÜRÜ CANDAN'DAN BAŞKAN ÖZAKCAN'A ZİYARET

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) Aydın Başmüdürü Rahmi Candan, T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı ziyaret etti.

PTT Aydın Başmüdürü Rahmi Candan, T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret ederek PTT'nin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başmüdür Candan, "Önceki adı Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü olan Türkiye'nin posta örgütü PTT, 2013 yılının Mayıs ayında TBMM'de kabul edilen tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline geldi. 177 yıldan bu yana vatandaşlara hizmet götürmekten dolayı mutluyuz. Umarım bu birlikteliğimiz daha nice yıllar devam eder. Başkanımızı ziyaret ederek gerçekleştirdiğimiz faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Misafirperverliği ve bize ayırdığı zaman için başkanımıza teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Candan'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Özakcan, "PTT tüm Türkiye ve dünyaya ulaşarak uzakları yakına getiriyor, vatandaşımızın gönderilerini itinayla taşıyor. Tüm PTT teşkilatına çalışmalarında gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başmüdür Candan ziyaret sonunda Başkan Özakcan'a PTT tarafından hazırlatılan ay-yıldız şeklindeki duvar saatini hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.