Çandarlı Festivali sona erdi!

Çandarlı Festivali sona erdi!

Çandarlı, Kültür - Sanat, Demokrasi ve Emek Festivali, görkemli bir kapanışa sahne oldu.

Medya Ege- Dikili Belediyesi'nin düzenlediği Çandarlı, Kültür - Sanat, Demokrasi ve Emek Festivali, dolu dolu geçen 3 günün ardından görkemli bir final ile sona erdi.

e9x5w3jxsaclwtt.jpg

Dikililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen finalde sahne alan ünlü sanatçı Onur Akın, müzik severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

e9x5w3dxoau1pc8.jpg

Festivalin son sahnesine ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, paylaşımında "Festivalimize katılarak bizlerle olan tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

“28-30 Ağustos Dikili Festivali”

Çandarlı, Kültür - Sanat, Demokrasi ve Emek Festivali’ni coşkuyla gerçekleştirdiklerini söyleyen Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Dikili, Kültür - Sanat, Demokrasi ve Emek Festivali’nin de müjdesini verdi. Başkan Kırgöz, “ Çandarlı'mızda 2 gün boyunca keyifli etkinliklere ev sahipliği yaptık. Festivalimizi büyük bir coşku içinde gerçekleştirdik. Kültür ve sanatın kenti olma yolunda düzenlediğimiz etkinliklerimiz kapsamında 28-30 Ağustos tarihleri arasında Dikili, Kültür - Sanat, Demokrasi ve Emek Festivali’mizi de gerçekleştireceğiz. Haftaya yeniden festival coşkumuzu "Birlikte Dikili" ruhuyla yaşamak dileğiyle tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.