Çandarlı'da Palmiyelere Kışlık Bakım

Çandarlı'da Palmiyelere Kışlık Bakım

Tarihi ve doğal güzellikleriyle dünyanın gözde turizm merkezlerinden biri olan Çandarlı'da yeşil dokunun ve kentin estetiğinin kış mevsiminde de korunabilmesi için Dikili Belediyesi ekipleri hummalı çalışmalar yürütüyor.

Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, ilçenin dünyaca ünlü turizm merkezi Çandarlı'da, 8 personel, 2 iş makinesi ve özel bakım araçlarının kullanımıyla gerçekleştirilen çalışmalarda onlarca palmiyenin bakımı, kabuk temizliği ve budaması yapılarak palmiyelere daha sağlıklı büyüme ortamı yaratılıp, estetik bir görünüme kavuşturuldu.
 
“Bu Çalışmalar Kentimize ve Kentlimize Olan Sevgimizin Örneğidir”
 
Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, doğal ve kültürel güzellikleri ile her zaman öne çıkan, aranılan bir bölge olan Dikili’yi daha da güzelleştirmek için alan çalışmalarını yılın 12 ayında da ara vermeden yürüttüklerini belirtti. Başkan Tosun, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz kentimizin doğal güzelliklerini korumak ve bu güzelliklere artı değer katmak için saha çalışmalarını kent geneline yaymış durumda. Dikili ilçe merkezi ile Çandarlı bölgemizde eş zamanlı yürütülen çalışmalarda başta palmiyeler olmak üzere tüm ağaçların daha sağlıklı büyümesi, daha estetik bir görüntüye kavuşması için kışlık bakımları gerçekleştiriliyor. Belirli bir program dahilinde ve aciliyet durumuna göre yapılan yeşili ve doğayı koruma amaçlı bu çalışmalarımız kentimize ve kentli hemşerilerimize her alanda en iyi hizmeti götürme kararlılığımızın en güzel örneğidir” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.