Çandarlı'nın gururu şampiyonluk sevincini Başkan Kırgöz ile paylaştı

Çandarlı'nın gururu şampiyonluk sevincini Başkan Kırgöz ile paylaştı

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Avrupa Şampiyonası seçmelerinde şampiyonluk kazanarak Milli Takım'a seçilen Dikili Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Çandarlı Birimi’nde görevli Yılmaz Acar, sevincini Başkan Adil Kırgöz ile paylaştı.

6-9 Mart tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Avrupa Şampiyonası seçmelerinde -80 kg kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak Milli Takım'a seçilen Dikili Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Çandarlı Birimi’nde görevli Yılmaz Acar, şampiyonluk kupası ve madalya sevincini Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ile paylaştı.

03.jpeg

Uzun yıllar çalışarak başarısını kanıtlayan kendi kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak Milli Takımı, İspanya’da temsil edecek olan Yılmaz Acar, desteklerinden dolayı Başkan Kırgöz’e teşekkür etti.

Dikili Belediye Başkanı olarak büyük bir gurur yaşadığını belirten Başkan Kırgöz “Yılmaz kardeşimiz, Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü Çandarlı Birimi’nde görev yapan değerli bir çalışanımız. İşinde de başarılı bir kardeşimizin Türkiye Şampiyonluğu elde ederek Milli Takımda ülkemizi İspanya’da temsil edecek olması bizleri çok onurlandırdı. Çandarlı’mıza ve tüm Dikili’mize yaşattığı bu gururdan dolayı kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Kendisinin her zaman yanında olacağız” dedi.

01.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.