Caner ve Şükran Aşkı Hızlandı

Caner ve Şükran Aşkı Hızlandı

Caner ve Şükran arasında aşk hızını alamıyor

Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre Ocak 2016 sonunda 6 yıllık eşi Asena Atalay'dan boşanan Caner Erkin, gönlünü daha sonra Şükran Ovalı'ya kaptırdı. Nisan'dan beri isimleri anılan gözde çift, aşk itiraflarını ise Ağustos'ta sosyal medya aracılığıyla yaptı. Yeşil sahadaki hızıyla bilinen Beşiktaşlı yıldız, aynı hızını özel hayatında da sergiledi... '3 YIL SONRA NELER YAPACAK?' İnter'den Beşiktaş'a transfer olmasında Şükran Ovalı'nın payı büyük olan Caner Erkin, Eylül ayında güzel oyuncunun Bebek'teki evine taşındı. Güzel oyuncuyla evlilik planı yapan hatta aşkının parmağına gösterişli bir tektaş pırlanta yüzük takan Caner Erkin'den 2 atak geldi... Beşiktaşlı yıldız, yeni aldığı cipinin plakasına sevgilisinin adını 'Şükran'dan esinlenip 'RAN' yazdırdı.

Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre Ocak 2016 sonunda 6 yıllık eşi Asena Atalay'dan boşanan Caner Erkin, gönlünü daha sonra Şükran Ovalı'ya kaptırdı. Nisan'dan beri isimleri anılan gözde çift, aşk itiraflarını ise Ağustos'ta sosyal medya aracılığıyla yaptı. Yeşil sahadaki hızıyla bilinen Beşiktaşlı yıldız, aynı hızını özel hayatında da sergiledi...

'3 YIL SONRA NELER YAPACAK?'

İnter'den Beşiktaş'a transfer olmasında Şükran Ovalı'nın payı büyük olan Caner Erkin, Eylül ayında güzel oyuncunun Bebek'teki evine taşındı. Güzel oyuncuyla evlilik planı yapan hatta aşkının parmağına gösterişli bir tektaş pırlanta yüzük takan Caner Erkin'den 2 atak geldi... Beşiktaşlı yıldız, yeni aldığı cipinin plakasına sevgilisinin adını 'Şükran'dan esinlenip 'RAN' yazdırdı.

Erkin, plakanın sonundaki '01' rakamıyla da güzel oyuncunun kendisi için 'en kıymetli' olduğunu vurguladı... Beşiktaşlı yıldızın, 3 aylık sevgilisi için yaptıkları bununla bitmedi. Caner Erkin, asıl jestini dün sosyal medyadan ilan etti. Dövmelere olan tutkusuyla bilinen yıldız futbolcu, Şükran Ovalı'nın en sevdiği fotoğrafını alıp dövmecisinin yolunu tuttu.

Caner Erkin, güzel oyuncunun fotoğrafını da koluna kazıttı. Dün aşk dövmesinin fotoğrafını instagram'da paylaşan Caner Erkin'e, "Hızlı aşık Caner, 3 ayda Şükran'ın dövmesini yaptırıyorsa 3 yıl sonra neler yapacak?" yorumları yağdı..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.