Caner Yaman, İzmir'de kitaplarını imzaladı

Caner Yaman, İzmir'de kitaplarını imzaladı

Ünlü yazarları, müzisyenleri ve sanatçıları ağırlayan Agora Alışveriş Merkezi 21 Ekim Cumartesi Günü Yazar Caner Yaman’ı konuk etti.

Son kitabı “Güzel Kaybettik” ile Satış listelerinde uzun süre zirvede kalan Caner Yaman kitaplarını okurları için imzaladı. D&R İşbirliği ile düzenlenen imza gününde hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Yaman, okurlarının yönelttiği sorulara içtenlikle yanıt verirken hem de kitaplarını imzaladı. İzmirliler bu anları Caner Yaman ile çektirdikleri fotoğraflar ve imzalattıkları kitaplar ile ölümsüz kıldılar. İlk kitabı Sonrası Yok (deneme/hikaye) 2014 yılında, ikinci kitabı “Aşıktım Hatırlamıyorum” (deneme/hikaye) 2015 yılında, “Unutamadım” (roman) 2016 yılında,  son kitabı “Güzel Kaybettik” ise Ağustos 2017 yılında çıkmıştır ve en çok satanlar listelerinde yer almaktadır.

Kurulduğu günden bu güne Uğur Dündar, Yılmaz Özdil, İclal Aydın, Aytaç Yalman, Canan Tan, Ayşe Kulin, Beki İkala Erikli, Gülse Birsel, Aret Vartanyan, Nebil Özgentürk  gibi Ünlü Yazar ve Gazetecileri ağırlayan Agora Alışveriş Merkezi’nde İmza günleri sevilen isimlerle devam edecektir. 

29 EKİM AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE ÇOŞKU İLE KUTLANACAK!

Agora Alışveriş Merkezi, Tan Sağtürk Akademi öğrencilerinin sergileyeceği birbirinden güzel gösteriler ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. 29 Ekim Pazar Günü saat 14.30’da başlayacak olan Tan Sağtürk Akademi öğrencilerinin gerçekleştireceği çok özel Street Jazz Dans Gösterileri ile Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileri Cumhuriyetin 94. yıl coşkusunu doyasıya yaşayacak. 29 Ekim’e özel kıyafetleri ile dikkat çekecek olan öğrenciler yapacakları dans gösterisi ile izleyenleri büyüleyecek.   Çocukların bedensel, zihinsel ve sosyal gelişime katkı sağlamayı hedefleyen, ülkemizi yurtiçinde ve dışında temsil eden Tan Sağtürk tarafından kurulan ‘Tan Sağtürk Akademi’nin başarılı öğrencileri, Agora ziyaretçilerine bu anlamlı günde görsel bir şölen sunacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.