Çankırı, "Gönüllere dokunmaya geldik"

Çankırı, "Gönüllere dokunmaya geldik"

AK Parti 1. Bölge 3. Sıra Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı hızlı başladığı seçim mesaisini İzmirlilerle yakın temas kurarak sürdürüyor.

“Bizim isteğimiz gönüllere dokunmak, halkın taleplerine cevap verebilmek” diyen Bölünmez yerelde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verirken İzmir’e hizmeti yerinde sürdüreceğinin sözünü verdi. İzmir’e yerleşme kararını açıklayan Bölünmez İzmir’de yaşayan Doğu ve Güneydoğulu nüfusun yoğunluğunu hatırlatarak “Hali hazırda Mardin Milletvekiliyim, Sayın Cumhurbaşkanımızın İzmir’e verdiği önemi biliyorum. Sayın Başbakanımızın seçim bölgesi olan İzmir’de aday olmamın bir lütuf olduğunun farkında olarak sorumluluk ve yükümün ağırlaştığını görüyorum. Ancak çalışmalara başladığım andan itibaren İzmir’de yaşayan Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlarımız başta olmak üzere gördüğüm teveccüh bana evimde gibi hissettirdi.” dedi.

dsc_5820.jpg

ÜRETEN KADINLARA DESTEK

İlk olarak kadın istihdamını gündeme alan Bölünmez “Kadın her yerde aynıdır. Ailenin fedakarı cefakarı kadındır. Doğudan Batıya, Kuzeyden Güneye tüm kadınlarımızın doğasında üretmek var. Ürettiğini ailesine katkıya, topluma hizmete dönüştürme isteğidir kadını bu kadar güçlü yapan. Güçlü kadınların desteklendiği toplumlarda ilerleme her zaman daha hızlı ve daha büyüktür. Bugün Mardin’in Şenköy , Anıttepe köyünde yaşayan bir kadının derdi neyse Kadifekale, Karacaaağaç Karabağlar, Urla’da yaşayan kadınlarımızın kardeşlerimizin derdi de aynıdır. Üreten İzmir’li kadınlarımızın ürettiğini ailesine katkıya dönüştürmesine olanak sağlamak için Topraktan Tabağa projemizi İzmir’de hayata geçirmeye planlıyoruz.” dedi.

dsc_5965.jpg

Yoğun başlayan saha çalışmalarını Buca’da sürdüren Bölünmez Buca Devlet Hastanesi ziyaretinde hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hasta yakınları ile tek tek ilgilenen Bölünmez hükümetimizin yaptığı hizmetlerin yerine ulaşması için her zaman takipçisi olduk dedi.

Buca Fırat, Göksu,Yeşilbağlar mahalle temsilcilikleri ve seçim bürolarını ziyaret eden Bölünmez semt pazarını da ziyaret ederek Pazar esnafı ve Bucalılarla sohbet etti. Vatandaşların desteğini beklediklerini dile getiren Bölünmez yerel belediyelerden şikayet eden vatandaşlara “ bu seçimlerde tam destek bekliyoruz.İzmirliler aynı desteği yerel seçimlerde de sürdürürse İzmir hak ettiği konuma AK Parti ile ulaşır” dedi.

dsc_5757.jpg

“TERÖR ÖRGÜTLERİNİN SİYASİ UZANTILARINA PİRİM YOK”

Buca da yaşayan ve AK Partiye üyelikleri gerçekleşen 500 kişilik Mardinli bir ailenin tekstil atölyesini de ziyaret eden Bölünmez tebriklerini iletti. İzmirde yaşayan Doğu ve Güneydoğulu hemşehrilerine de seslenen Bölünmez “Yıllardır terör örgütlerinin bölgeye giden hizmetleri nasıl engellediğini, tehdit, şantaj, yalanlarla ülkemiz üzerinde planladıkları oyunları gördük. Bu zihniyetlerin siyasi uzantılarına da sandıkta gereken cevabı sizler vereceksiniz.” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.