Cankız Övgü Amerika'ya gelin gitti

Cankız Övgü Amerika'ya gelin gitti

Fadime & Ekrem Tok çiftinin Amerika’da yaşayan biricik kızları Cankız Övgü Tok Amerikalı Sean Harris ile Urla VIOLET wedding&events’ta kır bahçesinde gerçekleşen düğünle dünya evine girdi.

Amerika’da nikâhları kıyılan genç çiftin Düğünleri, Türk adet, gelenek ve göreneklerine göre İzmir’de yakın arkadaşları ve seçkin konukların katıldığı düğün gerçekleştiren Tok ailesinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu..

Üniversite eğitimini Amerika’da tamamlamasının ardından, Amerika’da Phılıps firmasında Proje Müdürü olarak iş başlayan Cankız Övgü Tok hayatını Nordstom şirketinde yazılım mühendisi olarak çalışan Amerikan vatandaşı Sean Harris ile Urla VIOLET wedding&events kır bahçesinde gerçekleşen düğün ile dünya evine girdi. 


Düğüne katılan konuklar, Ege Tayfa Orkestrası’nın çaldığı müziklerle coşarken, damat Sean Harris’te halaylara, Konya havaları ve diğer oyun havalarına eşlik ederek pisten inmezken büyük alkış aldı. Amerikalı damat Harris’e Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Nutuk’ kitabı hediye edildi. Düğün Ege Tayfa Orkestrasının çaldığı İzmir Marşı ile düğün sona erdi.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.