Canlı Bomba Nasıl Fark Edilir?

Canlı Bomba Nasıl Fark Edilir?

Canlı bomba nasıl fark edilir? Ekşi sözlük yazarı tespitlerini yazdı.

Ekşi Sözlük yazarı bir yazarın kendi tespitlerine göre yazdığı "Canlı Bomba Nasıl Fark Edilir?" isimli o yazı:

Ülkemizde son zamanlarda yaşanan bombalı saldırılar sonrası hepimiz çok tedirginiz. Artık yolda yürürken, toplu taşımada seyahat ederken insanlara daha bir dikkatli bakıyoruz. Günün birinde umuyoruz ki buradaki maddelerden hiçbirine ihtiyaç duymazsınız ama biz yine de ne olur ne olmaz diye buraya bırakıyoruz.

Malum ülkenin hali son zamanlar perişan halde canlı bombayla yatıp canlı bombayla kalkıyoruz bende zamanın da öylesine bir araştırmasını yaptığım bi konuyla ilgili bilgi içerikli bi kaç şey yazayım dedim.

Konumuz: Canlı bomba nasıl fark edilir

Öyle uzun bi giriş cümlesi falan yazmak yerine hemen konuya girip maddeler halinde toplum içinde canlı bombaları nasıl fark edebileceğimizi öğrenelim.

Giyim tarzı: Malum adı üstünde canlı bomba,üstünde ki patlayıcıları kamufle etmek için aşırı bol elbiseler giyecektir.şu an kış ayında olduğumuz için uzun palto ile gayet mümkün ama havanın hafif ılık olduğu zamanlar bile bütün düğmeleri iliklenmiş bi palto giyen biri her zaman şüphelenmemiz gereken biri olabilir.

Yürüyüş tarzı: Bombacılar fazladan yaklaşık 18 kilogramlık bir ağırlık taşıdıkları için robot gibi yürürler. ayrıca çoğu bombacı hedefine yönelmeden önce uyuşturucu almaktadır. (ham afyon standarttır ve sakız arasına ya da yanağın içine sıkıştırılmış olarak alınır) böylece ister fazla yük nedeniyle, ister kafası iyi olduğundan ya da her iki nedenle canlı bombanın yürüyüşü tuhaftır.ayrıca hipnoz durumundadır. ölümün yaklaşmakta olduğunu görür ve üzerlerinde ki stres gözle görülür hale gelir

Genel davranışları: Bu insanların hayatların son anlarını yaşadığını unutmayalım ölümün yaklaşmakta olduğunu görür ve üzerlerinde ki stres gözle görülür hale gelir. tedirgindirler, terlerler, tikleri vardır ve sinirli davranışlar sergilerler. bombacı nefes nefese kalır, hızlı nefes alıp verir.tabi dini bir huşu ile eyleme gidenler tam tersi bir rahatlık ve umursamazlıkla beraber son anlarında dua ederler,hayatta kalan tüm görgü tanıkları, kızılca kıyamet kopmadan önce bombacıların, görünür dudak hareketleriyle sürekli bir dua mırıldandıklarını söylüyor.

Bakışları: Canlı bombalar bir hedefe kilitlenmiş şekilde dimdik karşıya bakarlar. belki tünel görüşü yüzünden belki her şeyi bırakıp yaratıcısı ile karşılaşmak üzere oluşundan.kendilerini patlatmadan önce alınan tüm görüntülerde bombacıların tamamen aynı şekilde baktığı görülmektedir.

Elleri: Bu kişilerin ellerini göremezsiniz.eğer bir kişinin elleri sürekli çantanın içindeyse, bir düğmeye basmak için bekliyordur.önceleri,intihar bombacılarının kolları iki yandan sımsıkı sarılarak tutulur,düğmeye basmaları engellenirdi.artık bombacılar ellerini çanta içinde profesyonelce tutmayı öğrendiler.hatta yeni ve daha basit düzenekler geliştirdiler.canlı bombalar,artık uzaktan kumanda ile de patlatılabiliyor.

Sakalları: Canlı bomba erkekse ve dini bir gerekçe ile bu eylemi yapıyorsa, kalabalıkta fark edilmemesi için sakalları kesilir.bu onları ele verir.uzun süre sakalı olan birisi sakalını kestiğinde bu hemen belli olur.çünkü sakallarını tıraş ettiklerinde sakalın olması gereken yerde daha açık renkli bir ten rengi kalıyor. yüzün alt kısmı soluk oluyor, çünkü bir kez bile güneş ışığına maruz kalmamış.

Kokuları: Size saçma gelebilir ama canlı bomba eğer dini bir gerekçeyle bu eylemi yapıyorsa allahın yanına güzel kokularla çıkmak için kendisine koku sürer.tabi bunlar pahalı parfümler falan değilde daha çok hacı yağı ve esanslardır.

Eğer bu özelliklere benzeyen birilerini görürseniz ufaktan o ortamdan uzaklaşmak en iyisi olacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.