Canpark AVM'den çekiliş

Canpark AVM'den çekiliş

Canpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Anadolu Yakası’nın en büyük ilçesi olan Ümraniye’de, İstanbul’un en değerli 3 caddesinden biri olan Alemdağ Caddesi üzerinde konumlanmaktadır. 

Bayramın yaklaştığı bugünlerde alışverişi fırsata dönüştürmek için Canpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi mağazalarından tek seferde yapacağınız 100 TL ve katları tutarındaki alışverişlerinizle çekilişe katılabilir,  1 kişiye BMW 118i kazanma ve 15 çifte Hilton Garden Inn Canpark Ümraniye’de konaklama şansı yakalayabilirsiniz.

150’ye yakın ulusal ve uluslararası markaya ev sahipliği yapan Canpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Anadolu Yakası’nın en büyük ilçesi olan Ümraniye’de, İstanbul’un en değerli 3 caddesinden biri olan Alemdağ Caddesi üzerinde konumlanmaktadır. 

İstanbul’un her noktasından kolaylıkla ulaşımın sağlanabildiği Canpark AVM, her iki köprüye de 15’er dakika mesafededir. Üsküdar - Çekmeköy Metro hattı Yamanevler durağında yer alan AVM’ye ayrıca toplu taşıma araçları ile de rahatlıkla ulaşılabilmektedir.

Canpark AVM’de giyimden ayakkabıya, kozmetikten takıya, ev dekorasyonundan teknolojiye kadar tüm mağazalardan tek seferde yapacağınız 100 TL ve katları tutarındaki alışverişlerinizde 1 kişiye BMW 118i kazanma ve 15 çifte Hilton Garden Inn Canpark Ümraniye’de konaklama şansı yakalamak için giriş kat kampanya katılım bankosunda çekiliş için kayıt yaptırabilirsiniz. Detaylar için www.canparkavm.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kampanya Katılım Koşulları

Bu kampanya Canpark Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Taahhüt A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 29.05.2019 tarihli ve 58259698-255.01.02-E.5167 sayılı izni ile düzenlenmektedir.

10.07.2019 -10.01.2020 tarihleri arasında İstanbul İlinde bulunan Canpark AVM içerisindeki tüm mağazalardan (Canpark AVM içinde bulunan bankalardan/ atm’lerden ve otoparktan alınan makbuzlar, döviz bürosu işlemleri, tütün ve tütün mamülleri ile alkollü içecek alımları, şans ve talih oyunu harcamaları, eczane - ilaç harcamaları, ürün değişim fiş/faturaları, gift kart/hediye çeki veya puan ile yapılan alışverişler, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, TL/dakika yüklemeleri hariçtir) tek seferde  100-TL ve katları tutarında (her 100-TL’ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yaparak, kampanya standına gidip fiş/faturalarını ibraz eden müşteriler, üzerinde çekilişe katılım no, ad, soyad, adres, telefon, doğum tarihi ve kampanya bilgilerinin bulunduğu bilgisayar çıktısı verilerek kampanyaya dahil edileceklerdir.

Çekiliş 16.01.2020 tarihinde saat 14.00’da, Yamanevler Mah. Alemdağ Cad. No: 169 Ümraniye / İstanbul adresinde bulunan Canpark AVM giriş katında, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 22.01.2020 tarihinde Takvim Gazetesi’nde duyurulacaktır. İkramiye tesliminde fiş/fatura ve bilgisayar çıktısı ibrazı zorunludur.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.