Cansever'den 'Düşün Biraz' 

Cansever'den 'Düşün Biraz' 

Usta yorumcu Cansever şubat ayında kendi tarzı arabesk tarzındaki 'Düşün Biraz' adlı çalışmasıyla tekrardan sevenlerini gönülden vurmaya hazırlanıyor.

Son zamanlarda roman havası tarzındaki müzikleriyle yeniden gündeme oturmayı başaran arabeskin usta yorumcularından Cansever, görmeye başladığı yoğun ilgiden fazlasıyla memnun.

Bundan dolayı da hayranlarını arabeskten biraz uzak tutarak herkesin derdine derman olmaya çalışıyor. Bu amaçla da arka arkaya 2 tane roman havası çalışmasıyla müzik severlerle buluştu. Havalı Geliyor isimli şarkısıyla milyonlara ulaşan ve hatta popüler dizilerde de kullanılan şarkısının ardından Cansever, Balkanların esmer bombası Samara ile Para Para adlı şarkıda düet yaptı.

Cansever kendisine ait olan şarkılarını da balkanların ünlü aranjörlerinden biri olan Enco Rasimov'a emanet ediyor. Klibinin yönetmen koltuğunda Erkan Nas otururken menajerliğini de Erhan Arı yürütüyor. Cansever'in tüm şarkıları kendisine ait Musicvid etiketiyle dijital platformların tamamında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.