Cansu Tosun'dan Önemli Açıklamalar

Cansu Tosun'dan Önemli Açıklamalar

Familya'nın Haresi kendisini anlattı.

Familya dizisinde Hare karakterini canlandıran Cansu Tosun, "Kendimi tam olarak bir yere ait hissetmediğim için şehir dışı çalışmak benim için yeni bir keşif alanı" diyor. 

Cansu Hanım nasıl gidiyor Familya’nın çekimleri?

Çekimler eğlenceli, sıcak, huzurlu ve heyecanlı geçiyor. Biz çekerken çok eğleniyoruz. 

Familya’daki karakterinizden bahseder misiniz bize, nasıl bir kız Hare?

Hare özgüvenli, ayakları yere basan, ne istediğini iyi bilen ve onun peşinden giden cesur bir kız. Hare bugüne kadar oynadığım tüm karakterlerden çok farklı. Hepsinin bende ayrı yerleri, ayrı hatıraları var ama Hare şu an yepyeni bir heyecan. Daha önce canlandırdığım karakterlere hiç benzemiyor. Her geçen gün daha çok tanıyorum Hareyi ve bu da tatlı bir heyecan veriyor bana.

Familya kadrosuyla da oldukça iddialı. Uğur Yücel, Güven Kıraç, Bülent Emrah Parlak ve daha birçok başarılı oyuncuyla bir aradasınız? Set ortamınız nasıl?

Dediğiniz gibi çok iyi bir kadromuz var. Bu isimlerle bir arada oynamak benim için de çok heyecan verici. Dinlemeye ve gözlemlemeye özen gösteriyorum, benim için çok özel bir deneyim oluyor bu set. Bir arada olmaktan çok keyif aldığımız bir ekibimiz var. Ayvalık gibi harika bir yerde çekim yapıyoruz. Ustalarımız var, iyi bir teknik ekibimiz, bizi düşünen bir yapımcımız var. Daha ne olsun, haliyle sette çok keyifli geçiyor. 

"Hare benim gibi ne istediğini bilen, ayakları yere basan, özgüvenli ve cesur bir kız." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.