CASE IH Yeni Ürünleriyle İzmir Tarım Fuarı'nda yerini aldı

CASE IH Yeni Ürünleriyle İzmir Tarım Fuarı'nda yerini aldı

TürkTraktör’ün Premium markası CASE IH, en yeni ve gelişmiş modellerini İzmir Tarım Fuarı’nda sergiliyor.

İzmir Tarım Fuarı, kapılarını 17. kez ziyaretçilerine açtı. Yeni yılda çiftçiyle olan buluşmalarının ilk durağı olan İzmir'de, yeni CASE IH modelleri ve çok özel finans kampanyalarıyla fuara iddialı bir şekilde katılım sağladıklarını belirten TürkTraktör Ticari Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Canbeyli, "TürkTraktör olarak sahip olduğumuz 68 yıllık üretim tecrübemiz ve çiftçilerimizin her türlü ihtiyacını karşılayacak yeni traktör modellerimiz ile İzmir Tarım Fuarı'nda olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ülkemizde yerli üretimini gerçekleştirdiğimiz premium traktör markamız CASE IH'in '’Şimdi Daha Güçlü'’ mottosuyla tanıtımını yaptığımız Farmall 120C, gücünü geçmişinden alan yeni Farmall X Serisi ve üst segment traktörümüz Vestrum 130 modelleri olmak üzere yeni traktörlerimizi çiftçimizle buluşturuyoruz." dedi.

İzmir Tarım Fuarı'na özel Şubat ayı boyunca geçerli avantajlı finansman kampanyaları da sunan TürkTraktör, finansman ihtiyacı olan çiftçiye CASE IH marka traktör modellerinde geçerli 100.000 TL'ye kadar 2 yıl vadeli yüzde 0, 100.000 – 250.000 TL aralığında ise yüzde 1,39 faizli ve 5 yıl vadeli kredi imkânı sağlıyor.

İzmir Uluslararası Tarım Fuarı'nda Tanıtılacak CASE IH Modelleri;

CASE IH Farmall 120C

İlk defa 2016 yılında çiftçiyle buluşan Farmall C Serisi, hem daha güçlü hem de daha ekonomik Faz 5 emisyon seviyesindeki motoruyla İzmir Tarım Fuarı'nda Türkiye pazarına ayak bastı.

Bir önceki jenerasyon Farmall 115C'ye göre daha yüksek motor hacmine sahip olan yeni seri artık 117 beygir güç ve 506 Nm tork üretiyor. Yeni Farmall 120C'de emisyon seviyesini düşürmek amacıyla SCR sistemi de kullanılıyor. Ayrıca tüm egzoz emisyon komponentleri (DOC, DPF ve SCR) kaporta altına yerleştirilerek dış tasarımda da kompakt bir görünüm sağlanabiliyor. Yeni seride, daha kolay bir kullanım amacıyla Cruise Control özelliği de yer alıyor. Bu sistem sayesinde 2 motor devri hafızaya alınarak işlemler gerçekleştirilebiliyor.

turktraktor-ticari-genel-mudur-yardimcisi-ahmet-canbeyli.jpg

CASE IH Farmall X

Markanın Türkiye pazarına giriş yaptığında satışa sunduğu ilk modeli olan JX Max Pro Serisi, yenilenen versiyonuyla artık Faz 4 emisyon seviyeli Common-Rail motor ve Farmall X Serisi ismiyle 90, 100 ve 110 beygir üreten üç farklı modele sahip.

Yeni Farmall X, bir önceki jenerasyona göre yüzde 8'in üzerinde tork artışına ve yüzde 40'a varan tork rezervine sahip. 115 litre yakıt deposu kapasitesiyle sürücüsüne uzun süreli kullanım olanağı tanıyan Farmall X, 2 hafızalı hız yönetim sistemine ve elektronik Lift-0-Matic (E-LOM) donanımını da bünyesinde barındırıyor. Tüm bu yeniliklere ek olarak çamurluk üstü hidrolik kumanda düğmeleriyle kullanışlılığı bir üst seviyeye çıkan yeni model, uzayan dingiller arası mesafesi ve yeni kaporta tasarımıyla dikkat çekiyor.

Hayallerini Yaşatanlara “Yeni Vestrum 130”

Yeni nesil Optum stili kaporta dizaynına sahip yeni CASE IH Vestrum 130, üst segment traktörlerin sahip olduğu konfor ve teknolojiyi bir arada sunuyor. CASE IH Vestrum 130’un sahip olduğu standart donanımlar arasında; kabin süspansiyonu, AFS Pro 700 renkli dokunmatik ekran ve Mutlicontroller kumanda ünitesi gibi konfor ve verimi arttıran özellikler mevcut. Vestrum 130 modeli, sürekli değişken oranlı CVX şanzıman veya çift kavrama teknolojili, 24 ileri 24 geri Active Drive 8 şanzıman seçenekleri ile tercih edilebiliyor. Ayrıca ters fan özelliği, otomatik klima, 360 derece led aydınlatma, bluetooth özellikli radyo, ön aks süspansiyon seçeneği ve uydu destekli otomatik dümenleme sistemi gibi zengin donanım özellikleri de tercihe bağlı olarak sunulmakta.

140 beygir güç, 630 Nm tork üreten Vestrum 130, 4 adet elektronik ve 4 adet mekanik olmak üzere toplam 8 adet hidrolik güç çıkışına sahip. 2490 mm dingil açıklığı bulunan Vestrum 130'un 5600 kg arka kaldırma kapasitesi bulunuyor.

Sergilenen Tarım Ekipmanları Hakkında:

CASE IH HD Büyük Balya Makineleri

Tüm mekanizmaları yüksek verimlilik ve ağır çalışma şartları için tasarlanmış olan Case IH HD Büyük balya makineleri, ağır ve yüksek balyalama kapasitesi ile uzun ve sorunsuz bir kullanım imkanını sunuyor. Ayrıca CASE IH HD Büyük balya makineleri ağır hizmet tipi şasi, ödüllü SmartShift™ Şanzıman Teknolojisi ve ağır yükler için dizayn edilmiş hareket iletim sistemine sahip. HD Büyük balya makineleri sınıfındaki en uzun balya odasıyla yüksek yoğunluklu ve düzgün şekilli balyaların yapılmasına izin verirken, yeni kaynaklı piston dizaynı ile; bir önceki modele göre daha yüksek oranda sıkıştırma gücü elde ediyor.

CASE IH JX Max ProGuide

CASE IH JX Max Pro serisi, sahip olduğu yüksek teknoloji sayesinde tüm tarımsal faaliyetlerde yüksek verim sağlıyor. ProGuide™ sistemi sayesinde yakıt, tohum, ilaç ve gübre gibi girdilerin randımanlı bir kullanımına olanak sağlayan JX Max ProGuide maliyetlerde önemi bir tasarruf sağlıyor. Dokunmatik ve yüksek çözünürlüklü ekran, doğrudan uydudan alınan yüksek kaliteli düzeltme sinyali ve otomatik dümenleme sistemi, JX Max ProGuide’ı sınıfının yıldızı haline getiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.