Çatalköprü'ye Sondaj Müjdesi

Çatalköprü'ye Sondaj Müjdesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun nüfus yoğunluğu bakımından büyük mahallelerinden biri olan Çatalköprü’deki sondaj çalışmasını tamamladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, sondaj çalışmalarını hayata geçirerek özellikle yaz aylarında yaşanan su sıkıntısının önüne geçiyor. Bu kapsamda, Turgutlu’nun Çatalköprü Mahallesi’nde 180 metre derinlikte sondaj kuyusu açıldı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerince açılan sondajdan saniyede 3 litre verime sahip su elde edildi. MASKİ personeli, sondajın motopomp montajı öncesinde enerji nakil hattı çalışmalarına da başladı. İlçede MASKİ Turgutlu Sorumlusu olarak görev yapan Mustafa Arıova da çalışmaları yakından takip etti. İlçe Sorumlusu Arıova, pompa montajı da yapıldıktan sonra sondajdan su numune alımı gerçekleştirileceğini söyledi.
 
“MASKİ ekipleri var gücüyle çalışıyor”
 
Çatalköprü Mahalle Muhtarı Ramazan Yalçıntürk, yaz aylarında yaşadıkları su sıkıntısını çözüme kavuşturmak için çalışan MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Muhtar Yalçıntürk, “Mahallemizde kullandığımız cazibeli su kaynağı yaz aylarında su sıkıntısı çekmemize sebep oluyordu. Yeni açılan sondajımızda çalışmalar tamamlanıp, depoya bağlantısı yapıldığında artık su sorunumuz kalmayacak. Yaz aylarında yaşadığımız sıkıntı adına önceden önlem almak için MASKİ ekipleri var gücüyle çalışıyor. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a destekleri için teşekkür ediyoruz. Onlardan Allah razı olsun” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.