Çayır, AK Parti Bornova aday adaylığını açıldı

Çayır, AK Parti Bornova aday adaylığını açıldı

AK Parti Bornova önceki İlçe Başkanı ve önceki İl Başkan Yardımcısı Cevdet Çayır, Bornova Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Cevdet Çayır'ı Bornova çarşıda coşkulu bir kalabalık karşıladı. Partili ve vatandaşların kendisine aday adayı olması için ısrar ettiğini ve bunun sonucunda başvuruda bulunduğunu ifade eden Çayır, amacının Bornova’ya ve Bornovalılara hizmet etmek olduğunu açıkladı.

Çayır, Genel Merkez tarafından kendisi ya da başka biri aday gösterilirse sonuna kadar destek olacağını da belirtti.

3.jpg

Çevresinin kendisine aday adayı olması için ısrar ettiğini ifade eden Çayır "Değerli arkadaşlar, beni çoğunuz sanırsınız. Ben uzun yıllardır, siyasetin içerisinde olan bir kardeşimdim. Ben Bornovalıyım. Her ne kadar doğduğum yer Kars Sarıkamış olsa da büyüdüğüm yer sokaklarını gezdiğim yer, sokaklarda, pazarlarda satış yaptığım yer Bornova. Bornova'nın her sokağını bilen bir kardeşinizim. Uzun süreli görevler de yaptım. Ben hem mahallede mahalle başkanı, mahalle yönetimi, ilçe yönetimi, il başkan yardımcılığı, ilçe başkanlığı, meclis üyeliği yaptım. Bütün bu görevleri yüce Rabbim bize nasip etti. Tabi bunların hepsi partimizin sayesinde oldu. Çevrede arkadaşlarım, dostlarım, vatandaş, bizi gören herkes ‘senin çıkman, aday olman lazım’ dedi. Samimi olarak söylüyorum, beni tanıyan bilir. Benim aklımda böyle bir şey de yoktu. En son biz arkadaşlarla oturduk ve bir değerlendirme yaptık. Ailemle de görüştüm. Her şeyden önce bana destekleri için aileme çok teşekkür ediyorum. Ondan sonra aday adayı olmak için karar verdik. İddia ediyorum, Allah izin verirse bize veya başka bir arkadaşa bu görev verilirse biz bu seçimi alabilmek adına elimizden ne geliyorsa yaparız. Bizim gayemiz burada hizmettir. Başka bir şey yok” dedi.

Amacının Bornova’ya ve Bornovalılara hizmet etmek olduğunu ifade eden Çayır, “Amacımız Bornovalılara hizmet etmek. Başka bir amacımız yok. Herkes bizi tanıyor ve biliyor zaten. İnşallah güzel bir yönetim, güzel bir meclis yönetimi yapmış oluruz ve hep birlikte Bornova'yı en iyi şekilde yönetmeye çalışalım. Takdir Genel Merkezindir. Genel Merkez hangi arkadaşımızı gösterirse göstersin, sonuna kadar destek olacağız. Bunu da burada açıklamak istiyorum” ifadelerini kullandı

Bornova’nın ilçe olarak büyüklüğüne vurgu yapan Çayır, “Bornova Türkiye’nin birçok ilinden büyük. 45 mahalle ve köyü var. İzmir’in dışa açılan kapısı Bornova’dan geçiyor. Sanayi Siteleriyle, Üniversitesiyle, genç nüfusuyla dinamik bir kent. Bu özellikleri, Bornova’nın değerini ve yöneticilerin kalitesini bir kat daha artırmaktadır” diye konuştu.

Siyasetin gülen ve sıcak yüzünü temsil eden nadir siyasetçilerden biri olan Cevdet Çayır, “Halkın en iyi şekilde isteklerinin ve beklentilerinin karşılayacağını, halkın kendisini var hissettiği, mutluluğunun tesisi için kurulmuş yönetim sisteminin anahtarıdır. Sermayesi halktır, insandır. Halkın içinde, halk ile beraber olmak gerekiyor, onlara dokunmak, ihtiyaç ve sorunlarını çözmek için çalışmak lazım. Fedakar olmak lazım, beklenti içinde olmamak lazım. Önce vereceksiniz, gönlünüzü, vaktinizi, çabanızı sonrasında halk sizi fark edecek, his edecek ve en son olarak gönüllere girdiniz mi en büyük madalya, en büyük başarı bu” dedi.

AK Parti’nin her kademesinde gören yapan Çayır, İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Teşkilat Başkan Yardımcılığı, Bornova Meclis Üyeliği, Bornova İlçe Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.