ÇAYLAR BAŞKANDAN

ÇAYLAR BAŞKANDAN

Eylül Ayça Karakuş yazdı...

Çayın sıcaklığı bir yana değerli başkanın elinden içilen çayların sıcaklığı bir yana...

65 yaş üstünün sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle milyonlarca kişi evinden dışarıya çıkamadı. Hepimizin ayrı ayrı etkilendiği korona virüsü günlüğünden en çok 65 yaş üstü etkilendi. Pazar günleri 14:00- 20:00 saatleri arasında dışarıyla çıkan 65 yaş üstü vatandaşa ilk ikram Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’den geldi. 

d15f13e6-0f9e-416f-8435-cd00e5ca1682.jpg

Sosyal medya paylaşımlarında çayın dağıtıldığı fotoğrafları gördüğüm an Antalya'dan benim için ısındı, çayı ben içmiş kadar mutlu oldum desem abartmış olmam. Bir an kendi babamı o insanların yerine koydum ve nedendir bilmem tatlı bir gülümseme kapladı ruhumu. Amaç ücretsiz dağıtılan çayı içmek değildi tabii... Önemsenmek, birileri tarafından düşünülmek, kendini özel hissetmek hiç şüphesiz bu dünyanın en güzel duygusudur. Hele ki bu duygu size bir başkası tarafından hissettiriliyorsa işte o an çok kıymetlidir. Pandemi süresince çok sıkıldık, çok bunaldık ve bir nefes almak için  sadece dışarıya çıkmak isteyen büyüklerimizin yüzünü güldürdüğü, onlara sürpriz yaptığı ve bu hayatta güzel şeylerin ansızın yaşanılacağına inandıran Başkan Gürbüz'e şahsım adına sonsuz teşekkürler ediyorum. 

d6a3d430-c5ec-41f9-b9ba-e2ababf80d58.jpg

Belki bu yazıyı okuyan birçok insan alt tarafı çay ikram edilmiş ne var bunda bu kadar kaleme alınacak diye düşünebilir... Eğer o düşünceye sahip olanlar varsa saygı duyuyorum. Lakin isterdim ki keşke çaylar ikram edilirken bu duyguyu gönülden hissedebilseydiniz.  Herkesin herkesten kaçtığı bu dönemde güler yüzüyle elinde çayları getiren yüreği güzel Başkanın elinden bir bardak çayı yudumlayabilseydiniz. 

836ca02b-850e-4f22-bd05-468f7f1dc075.jpg

Büyüklerimiz duygusal günlerden geçiyor ve birçoğu kendini dışlanmış hissediyor. Onlara verilecek bir selam, onları gördüğümüzde sıcacık içten bir tebessümünüz inanın bana dünyalara değer. İşte bu yüzden bizlere bu günlerde çok iş düşüyor. Yapanı takdir etmek gerekiyor, örnek davranış gösteren herkesi alkışlamak lazım. 

6466df13-d0f3-4f8b-bd77-111dc673a96f.jpg

Bir tek benim değil tüm Foça halkının takdirini alan Başkan Gürbüz'e sevgi ve saygılarımı sunuyorum... 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.