Caz festivali devam ediyor!

Caz festivali devam ediyor!

31. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde peşpeşe coşkulu konserler yaşanıyor. İsviçre’nin açık ara en iyi caz piyanisti Moncef Genoud ve Arkadaşları dün akşam AASSM'de sahne aldı.

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir İtalya Konsolosluğu, Institut français Türkiye – İzmir, İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu, Goethe Enstitüsü İzmir, İstanbul Slovakya Başkonsolosluğu ve İzmir Slovakya Fahri Konsolosluğu işbirliği ile düzenlediği 31. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde peşpeşe coşkulu konserler yaşanıyor.

İsviçre’nin açık ara en iyi caz piyanisti Moncef Genoud ve Arkadaşları dün akşam AASSM Küçük Salonda unutulmaz bir konser verdi. İzmir İsviçre Fahri Konsolosluğu işbirliği ile gerçekleşen konserde Moncef Genoud, Timothy Verdesca (bas), Yannick Barman (trompet) ve Yoann Schmidt (davul), uyumlu beraberlikleriyle ve virtüözlükleriyle izleyenlerine doyasıya bir caz gecesi yaşattı.

dsc4117-min.jpg

Moncef Genoud ve Arkadaşları, "Smells Like Teen Spirit","Out of the Blue", Moon River" ve " It's You" gibi tanınmış caz şarkılarını yorumladı. Üçlüü, komserin son bölümünde Moncef Genoud,'nun bestelerini seslendirdi ve Moncef'in piyanodaki olağanüstü ustalığının yanı sıra iyi bir bir besteci olduğunu da kanıtladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.