CBÜ Kula Kampüsü, yeni yıla hazır

CBÜ Kula Kampüsü, yeni yıla hazır

Yapımına başlanılan Kula Meslek Yüksek Okulu inşaatı ve çevre düzenlemesi yeni eğitim öğretim yılı için gün sayıyor.

Celal Bayar Üniversitesi, Kula Belediyesi ve Kulalı iş adamı Hüseyin Akhan işbirliğinde yapımına başlanılan Kula Meslek Yüksek Okulu inşaatı ve çevre düzenlemesi yeni eğitim öğretim yılı için gün sayıyor.

Kula’da üniversite öğrencilerine daha iyi eğitim ve öğretim imkanları sunmak amacıyla 4 Eylül Mahallesi tekel depolarına inşa edilen CBÜ Kula Meslek Yüksekokulu Müşerref Akhan Kampüsü’ndeki çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Derslik, idari bina, sosyal alanlar, kantin ve anfi dersliklerin tamamlanırken, dış cephe ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, çevre düzenlemesi ve peyzaj noktasında gerekli olan çalışmaların bir an önce projelendirilip tamamlanması için talimat verdi.

Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulu Müşerref Akhan Kampüsü inşaatının ve çevre düzenlemesinin yeni eğitim öğretim yılına yetiştirileceğini belirten Başkan Tosun, "Kula'nın geleceğine yön verdiğimiz bu günlerde gelişen Kula'yı inşa etmeye devam ediyoruz. Hayırsever iş adamı Hüseyin Akhan'ın verdiği destek sayesinde Kula'nın yıllardır çözemediği en önemli yatırım hamlelerinden birisini tamamlamanın arifesindeyiz. Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulu Müşerref Akhan Kampüsü’nün büyük bir kısmı tamamlandı. Dış cephe ve çevre düzenlemesi çalışmaları hızla devam ediyor. Yakın zamanda öğrenciler ile dolacak olan üniversite binamızın kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese ve hayırsever iş adamı Hüseyin Akhan'a teşekkür ediyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.