CBÜ'LÜ GENÇLERDEN BAŞKAN ÖMER GERİTER'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

CBÜ'LÜ GENÇLERDEN BAŞKAN ÖMER GERİTER'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen Dünya Devleri Manisa’da Buluşuyor etkinliği sonrasında bir grup Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) öğrencisi Başkan Ömer Geriter’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Bu yıl 6’ıncısı düzenlenen ve Türkiye’den önemli iş adamlarının, şirket yöneticilerinin, yazar ve yorumcuların katılım gösterdiği Dünya Devleri Manisa’da Buluşuyor etkinliği 3-4 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilmişti.Manisa Celal Bayar Üniversitesi Süleyman Demirel Kampüsü’nde gerçekleştirilen etkiliğe okulda bulunan öğrenciler yoğun bir katılım göstermişti.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri Başkan Ömer Geriter’i makamında ziyaret ederek gerçekleşen zirveden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. CBÜ’lü öğrenciler, ziyaret sırasında Dünya Devleri zirvesinin önümüzdeki yıl da yapılacağı konusunda Başkan Ömer Geriter’den söz aldılar.
 
Başkan Ömer Geriter,“Önümüzdeki yıl için hazırlıklara şimdiden başladık"

Başkan Ömer Geriter ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu,”Öncelikle yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Dünya Devleri Manisa’da Buluşuyor etkinliğinin bu yıl 6’ıncısını gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Okulda okuyan arkadaşlarımızla bir araya gelen bir birinden kıymetli iş adamları, şirket yöneticileri, yazar ve yorumcular tecrübelerini ve hayat hikayelerini bizlerle paylaştılar. Her birisinin hayatından ayrı ayrı kesitlerle kendimize örnek aldığımız böyle önemli isimleri seneye de Manisa’da ağırlayacağız. Süleyman Demirel Konferans salonu CBÜ’lü öğrenciler tarafından tıklım tıklım dolu olması seneye yapacağız zirve için kollarımızı şimdiden sıvamamız için bizleri heveslendirmeye yetti. Emeği geçen herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.