Ceferov Azerbaycanda beşinci kez yılın en iyi rektörü seçildi

Ceferov Azerbaycanda beşinci kez yılın en iyi rektörü seçildi

Kafkasya'nın en büyük Facebook sayfası olan "Azerbaycan Üniversiteleri" sayfası tarafından yürütülen "2018'in En İyi Rektörü" adlı sosyal araştırma tamamlandı.

Azerbaycan Devlet Tarım Üniversitesinin Rektörü, Azerbaycan Milli Elmler Akademisinin muhbir üyesi olan Profesör İbrahim Ceferov, sosyal araştırmanın yüzde 53'ünü 176 bin kullanıcı arasında topladı ve beşinci kez en iyi rektör unvanını aldı.

Sayfanın yöneticisi Zohrab Süleyman, ödülü profesör İbrahim Ceferova  sundu.

İbrahim Ceferovun, öğrencileri için gerçek anlamda yaşayan ve çalışan rektör olduğu vurgulandı. Ayrıca diğer üniversite öğrencileri tarafından da sevildiyi aşikar. Böylece, ADAU öğrencilerini bu niteliklerin rektörüne göre kıskanıyorlar. Aynı zamanda, sosyal konuların çözümü, öğretmenlerin öğrenci tutumunun samimiyeti, şeffaflık ve uygulanan reformlar, bugün öğrencilerin eğitim ve araştırma fırsatlarını büyük ölçüde genişletmiştir. Devlet desteği ile uygulanan büyük projeler, aslında, tarım personelinin hazırlanmasına en önemli katkıdır. Doğal olarak, bu fırsatla öğrenci de oylama sırasında onu yaratan İbrahim Ceferov'u destekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.