Celal Bayar Üniversitesi ve EGİAD arasında işbirliği!

Celal Bayar Üniversitesi ve EGİAD arasında işbirliği!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) arasında hayat bulan iş birliği protokolünün imza töreni yapıldı

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ve Ege Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer’in imza attığı törende, EGİAD Başkan Vekilleri Cem Demirci, Dr. Fatih Mehmet Sancak, Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Karacar, Genel Sekreter Prof. Dr. Fatih Dalkılıç ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Umut Burak Geyikçi yer aldı.

a0ec8812-73f3-a7c0-2558-709fd28e172d.jpg

İş birliği protokolünün hayırlara vesile olmasını dileyen ve Üniversite-Sanayi iş birliğinin önemi üzerinde duran Ege Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, imzalanan protokol ile üniversite-sanayi iş birliğinin artırılması, katma değeri yüksek projelerin hayata geçirilmesinin amaçlandığını belirtti.

İmza töreninin ardından, üniversite olarak finanstan teknik alanlara kadar her mecrada EGİAD’a destek olabileceklerini dile getiren Rektör Ataç, her iki kurumun, öğrencilerin toplumsal sorumluluk ve iş ahlakı gibi konulardaki gelişimi için birlikte çalışması gerektiğine vurgu yaparak, imzalanan protokolün hayırlı olması dilekleriyle sözlerine son verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.