Cem Kavur, "Takım tutar gibi parti tutmaya başladık"

Cem Kavur, "Takım tutar gibi parti tutmaya başladık"

Cem Kavur, siyasetteki üslup değişimine ve mevkidaşlık kavramının yok olmasına değinerek, "Takım tutar gibi parti tutmaya başladık" dedi.

Medya Ege- Cem Kavur, siyasetteki değişimlere dikkat çekti. Siyasetteki üslup değişimine ve mevkidaşlık kavramının yok olduğunu belirten Cem Kavur, "Beraber siyaset yaptığım dostlarımda ayrı siyasi düşünce de olan dostlarımda aynı yapıdaydı. Ama ne yazık ki siyaset çok değişti, üslup değişti, mevkidaş kavramı yok oldu. Ama en kötüsü vekil olanlar bu halkın milletin asıl, kendilerinin vekil olduğunu unuttu. Unutulanlar bu kadar mı yok değil. Takım tutar gibi parti tutmaya başladık hal böyle olunca konuşmayı, sohbet etmeyi unuttuk" dedi.

whatsapp-image-2022-06-13-at-16-43-54.jpeg
Açıklamalarda bulunan Cem Kavur, "Değerli dostlar, Bugün bir şeyler yazayım dedim. Umarım sonuna kadar okursunuz. Umarım fikirlerinizi de yazarsınız. Tabi ki de nezaket kuralları içerisinde. Beni tanıyanlar bilir STK ve Siyaseti çok severim. Sevmemin yanı sıra her zaman da içinde oldum. Olmaktan da gurur duydum. Sokakta halkımızla olmayı çok severim. Onlarla siyaset konuşmayı ise daha çok severim. Bunu yaparken ayırmadan ve ayrıştırmadan yaparım. Siyaset yaptığım partiler yüzünden çok eleştirildim ama asla kızmadım doğru olanları hep bir kenara yazdım. Siyaseti yaparken haddimi bilerek ve nezaket kuralları içerisinde yaptım. Beraber siyaset yaptığım dostlarımda ayrı siyasi düşünce de olan dostlarımda aynı yapıdaydı. Ama ne yazık ki siyaset çok değişti, üslup değişti, mevkidaş kavramı yok oldu. Ama en kötüsü vekil olanlar bu halkın milletin asıl, kendilerinin vekil olduğunu unuttu. Unutulanlar bu kadar mı yok değil. Takım tutar gibi parti tutmaya başladık hal böyle olunca konuşmayı, sohbet etmeyi unuttuk. Eskiden takılırdık meyhanede, kahvede, camide Ülke kurtarıyorlar diye artık evin bütçesini kurtaracağız diye konuşulmaya başlandı. O sevdiğim sokaklara çıkamaz oldum. İnsanlar geçim derdinden konuşacak hali kalmamış. Daha neler mi var konu çok. Hele ki ittifaklar konusu çok önemli. Ama onu ayrı olarak yazacam. Çünkü ittifaklar çok uzun süreli olmayacak gibi duruyor. Konuşabileceğimiz yarınlara..." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.