Cem Kavur'dan ihtiyaç sahibi aileye yardım!

Cem Kavur'dan ihtiyaç sahibi aileye yardım!

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur Medya Ege’nin haber yaptığı ihtiyaç sahibi aileye yardım gönderdi.

Yardımlara ilişkin açıklama yapan Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur, Gelecek Partisi’nin temel amacının ülkede yardıma muhtaç kimsenin kalmayacağı bir sistemi inşa etmek olduğunu söyledi.

whatsapp-image-2020-05-19-at-14.29.53.jpeg

Sözlerine devam eden Başkan Kavur, Gazetedeki yardıma muhtaç ailenin haberini görünce vatandaşlarımızın bulunduğu ilçedeki ilçe başkanlığımıza gerekli talimatı verdim. Zaten ilçe başkanlıklarımız Ramazan ayı boyunca tespit ettikleri ailelere ev ev ulaşarak imkanlar ölçüsünde yardımlarda bulunuyor. Bu ailemizin de bir nebze olsun ihtiyaçlarını giderebildiysek ne mutlu bize “ dedi.

whatsapp-image-2020-05-19-at-14.29.55.jpeg

Gelecek Partisi Bornova İlçe Başkanı Süleyman Dinçsever’de “Birliğimizi pekiştirmek ve ihtiyaç sahiplerine gerekli özeni göstermek amacıyla ilçemizde vatandaşlarımızın gıda, giyim, temizlik gibi ihtiyaçlarına göre yardımlar gerçekleştiriyoruz. Vatandaşların bir nebzede olsada sıkıntılarını gidermek en büyük amacımız. Sayın İl başkanımın konuyla ilgili bilgilendirmesinden sonra ivedilikle aileyi bulup, yardımlarımızı ulaştırdık. Vatandaşlarımıza yardım konusunda elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz” dedi.

whatsapp-image-2020-05-19-at-14.29.54.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.