Cem Kavur'dan Sıtkı Şükürer'e tepki!

Cem Kavur'dan Sıtkı Şükürer'e tepki!

Sıtkı Şükürer’in İzmir'de yaşayan muhacirlere yönelik söylemlerine tepki gösteren Cem Kavur, "Gün aşırı zamlarla yaşam mücadelesi veren insanımız, bu tip provokatif yapay gündem algılarıyla asla ayrışmayacak" dedi.

Medya Ege- Sivil toplumun daha da güçlenmesi ve her alanda hak ettiği noktaya ulaşması için mücadele ettiklerini belirten oluşumun öncülerinden Cem Kavur, İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu (İEKKK) ve ESİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Sıtkı Şükürer’in İzmir'de yaşayan muhacirlere yönelik söylemlerine tepki gösterdi.

Kavur, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İzmir planlamasındaki aksaklıklar için Sıtkı Şükürer, İzmir'in kronik sorunlarının kaynağını mübadele ile Balkanlar’dan gelenleri temel sorumlu göstermiştir. Sıtkı Şükürer’in söylediklerini kabul etmiyorum, kendisini esef ile kınıyorum.

598ba255-09b6-403a-a38b-b87a5e9e1d3b.jpg

Geçmişten günümüze ve geleceğe, Kentin ekonomisine, yaşamına katkı sağlayan Balkan Göçmenleri barıştan yana tavır almışlar ve kardeşçe bir arada yaşamı benimsemişlerdir. Bu minvalde temelin bileşenleri olan bu insanları tüm şekliyle, atletmek, ayrıştırmaktan başka bir şey değildir. İnsani değerler çerçevesinde Toplumsal Birliğe bu denli naif davranan İnsanlara yapılan aymazlıktır Azizim...

Bizler Doğulusu , Batılısı , Güneylisi, Rumelilisi hep birlikte canım vatanımızda kardeşliğin temelinde yaşıyoruz. Ülkemizin son dönemlerdeki yönetim şekli insanlara yoksulluk vadediyor. Gün aşırı zamlarla yaşam mücadelesi veren insanımız, bu tip provokatif yapay gündem algılarıyla asla ayrışmayacak. Kısaca AYRIŞTIRAMIYACAKSINIZ..."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.