Cemal Bekle, Seferihisar'da vatandaşlarla buluştu

Cemal Bekle, Seferihisar'da vatandaşlarla buluştu

AK Parti İzmir Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Cemal Bekle, Seferihisar’da vefa ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti İzmir Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan yardımcısı Cemal Bekle, vefa ziyaretleri kapsamında Seferihisar’da ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde özellikle hasta ve engelli vatandaşları ziyaret eden Bekle, sağlık sistemi ile ilgili müjdelerin geleceğini ve mevcut sıkıntıların hızla giderileceğini söyledi.

vekil-bekle-yasli-bakim-evini-ziyaret-etti.jpg

Seferihisar Sığacık İkinci Bahar Yaşlı Bakım ve Sağlıklı Yaşam Merkezi sakinlerini ziyaret eden Bekle “Ülkemizde nüfusun yaş ortalamasının giderek yükseldiğini görüyoruz. Daha önce genç nüfusa sahip olan ülkemizde, yaşlı nüfusumuzun artışıyla ortaya çıkan yeni gereksinimlerin farkındayız. Bu kapsamda yaşlılarımızın fırsat alanlarının, aktif ve sağlıklı yaşlanma bilincinin toplumumuza kazandırılması ile ilgili hem meclisimizde hem de AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Birimimizde pek çok çalışma yürütüyoruz. Kıymetli büyüklerimiz bizler için çok önemli, çok değerli” diye konuştu.

Bekle, Kıbrıs Gazisi Asb. Mesut Kaymaz ve Güneydoğu Gazisi Resul Ulaş’ı da ziyaret etti. Bekle, “Gazilerimiz bizim onurumuz, vatanımız gazilerimizin ve şehitlerimizin korkusuzca mücadelesi sayesinde yarınlara umutla bakıyor” diye konuştu. Kıbrıs Gazisi Asb. Mesut Kaymaz’ın anılarını dinleyen Vekil Bekle’nin bizden bir isteği var mı diye sorması üzerine gazinin “Sevgide karşılık beklersen o tüccarlık olur” cevabı Vekili ve beraberindekilere duygusal anlar yaşattı. Gazi Mesut Kaymaz’ın 15 Temmuz sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı mektubu okuması üzerine gurur duyduğunu dile getiren Vekil Bekle, “Gazi amcamız yaşan bir tarih, onun vatan aşkı gözlerinden ve sesinden okunuyor. Allah sağlıklı ömürler nasip etsin, dualarını bizden esirgemesin, hakkını helal etsin” dedi.

vekil-bekle-ve-kibris-gazisi-mesut-kaymaz.jpg

Seferihisar Hanımeli Kadın Girişimi Üretim ve İletme Kooperatifini ziyaret eden Bekle, “Burası Seferihisar için çok kıymetli bir değer. Hanımlar hem Seferihisar’ın lezzetlerini tanıtıyor hem de doğal ve el emeği ürünler üretiyorlar. Kadın emeği ve kadın istihdamı için böyle projelerin gelişmesi bizleri gururlandırıyor. Biz de kadınlarımızı desteklemek için üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Vekil Bekle’ye ziyaretlerinde AK Parti Seferihisar Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Harun İnal ve AK Parti Seferihisar Sosyal Politikalar Başkanı Gülperi Akkaya eşlik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.