Cemal Bekle: Verdiğimiz sözleri tutuyoruz!

Cemal Bekle: Verdiğimiz sözleri tutuyoruz!

Roman Vatandaşlara Yönelik Strateji Belgesi İkinci Aşama Eylem Planı Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete’de yayımlandı.

Birinci Aşama Eylem Planı’nın 30 Nisan 2016’da yayınlandığını hatırlatan Bekle, eylem planının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde başlatıldığını ve 2021 yılına kadar devam etmesinin planlandığını dile getirdi. Bugüne kadar Roman vatandaşlarla ilgili eğitim, sağlık, istihdam, barınma ve sosyal hizmetler alanlarında yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik yapılan her çalışmanın içinde yer aldıklarını dile getiren Bekle, “Yapılan çalışmaların her aşamasında yer almaya devam edeceğiz. Çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. Verdiğimiz sözleri tutuyoruz” dedi. 

Bekle, bu kapsamda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eylem planında yer alan ve eylem planı ile sorunların çözümüne yönelik önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini vurguladı. Romanlar adına yapılan tüm çalışmaların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde gerçekleştiğini belirten Bekle, “Söz konusu eylem planının ilgili tüm paydaşlar tarafından uygulamaya konulacağını duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eylem planının uygulanmasında ilgili bakanlıklar ile kurum ve kuruluşlarca azami gayret gösterileceğini belirterek, ihtiyaç duyulacak her türlü destek ve yardım sağlanacağını açıkladı. Yürürlüğe giren genelge hayırlı olsun. Başbakanlığı döneminden itibaren bizim yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Roman vatandaşlarımız adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.