CEMDAĞ “JET SERİSİ” İLE TASARRUF ZAMANI

CEMDAĞ “JET SERİSİ” İLE TASARRUF ZAMANI

Enerji verimliliğine katkı sağlayan Cemdağ, kentsel peyzajda önemli yeri olan park ve bahçeleri de tasarruflu aydınlatıyor.

Cem markalı kentsel aydınlatma armatür grubu “Jet Serisi” ile ışığın yoğun kullanıldığı park ve bahçe alanlarında, yüzde 80’e kadar tasarruf sağlanıyor. Nesnelerin internetine uyumlu tasarımıyla uzaktan kontrol olanağı sunan “Jet Serisi” çevreci özellikleriyle ışık kirliğini de büyük oranda azaltıyor.

Cemdağ, 1968’den bu yana aydınlatma sektörüne kattığı yeniliklerle sektörünün lider firmalarından biri olmayı sürdürüyor. Cemdağ’ın Cem markalı, LED teknoloji kullanılarak geliştirilen ürünü kentsel aydınlatma armatürü “JET Serisi” ile enerji verimliliğine önemli bir katkı daha sağlıyor.

Park ve bahçe mekanlarına ve şehir peyzajına uygun olarak tasarlanan jet serisi, tamamen LED teknolojisine uygun tasarlanmış iki armatürü tek gövdede bir araya getiriyor. Sağlam gövde yapısı ve homojen ışık dağılımı ise doğru ışıklandırma olanağı sağlayarak, ışık kirliğini de önemli oranda azaltıyor. 2 farklı boy gövde seçeneği ve gövde ral rengi opsiyonu ile şehir estetiğine uyumlu tasarlanan ürün mevcut direklere de kolaylıkla entegre edilerek maliyetleri de düşürebiliyor. 

NESNELERİN İNTERNETİNE UYGUN TASARIM
 

LED teknolojisi sayesinde konvansiyonel armatürlere oranla min.%60 enerji tasarrufu sağlama özelliğine sahip Jet Serisi aynı zamanda, teknolojik ürünlerin internet üzerinden diğer cihazlarla iletişim halinde olduğu “Nesnelerin İnterneti”ne uyumlu. Bu sayede, internet üzerinden takip kolaylığı, otomasyon, astronomik saat sistemi sayesinde istenilen saatlerde açma -kapama-kısma (dimleme) özelliği ile tasarruf oranını %80’e kadar arttırıyor.

Şehirlerdeki her türlü hava koşullarına karşı dayanıklı IK08 5mm Temperli Cam ve IK10 koruma sınıfına sahip, yerli üretim alüminyum enjeksiyon gövde ise uzun ömür için büyük avantaj sunuyor. Cem Jet Serisinde; High Power LED teknoloji ile 120lm/W ve üzeri yüksek verimli ve üstün Hİgh Power LED teknolojisi ile Mono Colour Amber, Kırmızı, Yeşil, Mavi, Sarı ve Beyaz (4000k, 5000k, 6500k) olmak üzere geniş renk seçeneği mevcut. Toza ve neme karşı korumalı, sürdürülebilir IP66 koruma sınıfı için el değmeden yüksek teknoloji ile dökülen silikon contaya sahip olan seri, uluslar arası normlara uygun ENEC sertifikalı LED modül ve aydınlatılan alana göre ışığı yönlendiren 10 farklı optik teknolojisiyle fark yaratıyor.

Cemdağ ürünleri aynı zamanda doğru şekilde yapılamayan kentsel aydınlatma sebebi ile yapay ışığın atmosfere zarar verdiği “Işık Kirliliği”ne karşı çözümler sunuyor. Cemdağ bu özelliği ile ışık kirliliğine karşı uluslararası bir otorite olan Darksky Assosiation’a üye ilk Türk firması oldu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.