Cemil Tugay: "Karşıyaka'dan yeni yıldızlar çıkacak"

Cemil Tugay: "Karşıyaka'dan yeni yıldızlar çıkacak"

Tugay, "İlçemiz neden yıldızlar çıkarmasın? Bu potansiyele sahibiz" dedi.

Bostanlı'da amatör spor kulüplerinin başkanları ve temsilcileri ile buluşan Tugay, göreve başladıktan sonra uygulamaya koyacağı projelerini anlattı. 7-12 yaş arasındaki çocuklara kemik yaşı testi yaparak yetenekleri ve yatkınlıklarına göre spor dallarına yönlendireceklerini, bu sayede profesyonelleşmelerine katkı koyacaklarını ifade eden Tugay, şunları söyledi: "Çocuklarımız doğru yönlendirilmediği için çoğu zaman yetenekli oldukları spor dallarını yapamıyor ve keşfedilemiyorlar. Ancak küçük yaşta yapacağımız testler ve araştırmalarla yeni ve çok yetenekli sporcuları belirleyip destekleyebilir ve yeni yıldızlar çıkarabiliriz. Karşıyaka'mızın bu potansiyeli var" diye konuştu.

amator-kulupler-(1).jpg

"Her zaman yanınızdayım"

Amatör sporu geliştirmek adına verdikleri mücadelede karşılaştıkları sıkıntıları aktaran başkan ve temsilcilere "Her zaman yanınızdayım" mesajı veren Tugay, şunları söyledi: "Yaptığınız asla küçümsenmemeli. Sizleri ziyaret ederek yanınızda olacağım. Bunu göreceksiniz. Gücümüzün yettiği ölçüde sizlere ve yaptığınız işlere destek vererek çözüm yolları açacağız."

"Gizli kapaklı iş yok"

Tugay, ODTÜ Karşıyaka Mezunlar Derneği üyeleriyle de bir araya gelerek projelerini anlattı. "Yaptığımız hiç bir iş gizli, kapaklı olmayacak" mesajı veren Tugay, şöyle konuştu: "Halkçı yönetim olacak. Kent Konseyi, sivil toplum kuruluşları ve halkla kurulacak yakın ilişki ile ulaşılabilir bir belediye yapısı oluşturmak istiyoruz. Projelerimizi bölge halkı, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerden görüş alarak herkesin içine sinecek şekilde uygulamayı diliyoruz. 'Ben yaptım oldu' bana göre değil. Belediye insanlara hizmetlerinde kolay ulaşılabilir olmalı. Alt yapı ve diğer sorunlarla ilgili de uzman bir ekiple kalıcı çözüm odaklı projeler hazırlıyoruz."

koro-sefleri-konseri.jpg

Şeflere Teşekkür Belgesi verdi

Karşıyaka Kültür ve Sanat Federasyonu'nun Koro Şefleri konserine de katılan Tugay, müzik ziyafeti çeken şeflere birer teşekkür belgesi verdi. Hikmet Şimşek Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ve Karşıyaka'da faaliyet gösteren bazı koroların şeflerinin birbirinden güzel şarkıları seslendirdiği konserde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Tugay, "İlçemiz kültür ve sanatın başkenti ve böyle olmayı sürdürecek. Her yönüyle çağdaş bu kentin güzel insanlarına sanata verdikleri önem nedeniyle teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.