Cengiz Aktürk’ün İlk Defilesi Cihan Nacar’a Emanet

Cengiz Aktürk’ün İlk Defilesi Cihan Nacar’a Emanet

Cengiz Aktürk markasının kreatif direktörlüğünü tasarımlarıyla adından sıklıkla söz ettiren ünlü tasarımcı Cihan Nacar üstlendi.

Türkiye’de stratejik lokasyonlarda mağazalaşan ve yurtdışında satış noktaları bulunan Cengiz Aktürk , ilk kez gerçekleştirilecek defilesini ünlü moda tasarımcısı Cihan Nacar’a emanet etti.

cengiz-akturk-mandarin.jpg

Şubat ayında gerçekleşecek defilede ,sürpriz isimlerin taşıyacağı koleksiyon moda tutkunları için büyük merak uyandırıyor. Köklü bir markanın kreatif direktörü olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Cihan Nacar,‘Bir moda markası için mihenk taşı olan koleksiyon tanıtımını üstlenmekten ötürü çok . Tutkuyla yaptığım işimin ve hazırladığım özel koleksiyonun yansımalarını herkesin çok beğenmesini temenni ediyorum. Sizleri muhteşem bir defile bekliyor‘ dedi.

cengiz-akturk-mandarin-2.jpg

Merak uyandıran koleksiyon bahar aylarında Cengiz Aktürk mağazalarında satışa sunulacak. En son mağazası Bağdat Caddesi’nde açılan Cengiz Aktürk ‘ün ,Mandarin Oriental, Four Seasons İstanbul At the Bosphorus ve Teşvikiye ‘de de mağazaları bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.