Cenk Eren, Tanju Okan'ın Şarkılarını Urla'da Ölümsüzleştirdi

Cenk Eren, Tanju Okan'ın Şarkılarını Urla'da Ölümsüzleştirdi

Tanju Okan Pop Müzik Beste Yarışması kapsamında ünlü pop müzik sanatçısı Cenk Eren, Tanju Okan şarkılarını Urla’nın İskele Mahallesi’nde bulunan Şehit Polis Ali Fehmi Parkı’nda Urlalılar için söyledi. Kısa bir süre önce Tanju Okan şarkılarından oluşan bir

Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi işbirliği ve Mete Grup sponsorluğunda gerçekleşen konsere Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve eşi Günay Uyar, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, Mete Grup Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Mete, Türkiye Yelken Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Ahmet Yentur, Urla Kent Konseyi Başkanı Prof Dr. Canan Balkır, Belediye Meclis Üyeleri, sinema ve ses sanatçısı Nazan Şoray ve Urla halkı katıldı.

Gecenin sürpriz konuğu olan sinema ve ses sanatçısı Nazan Şoray ise yeni şarkısı Steril Sevda ve Hal Hal şarkılarıyla konsere renk kattı.

Tanju Okan şarkılarıyla Urlalılar’a seslenen Cenk Eren’e teşekkür eden Başkan Uyar; “Geçtiğimiz aylarda vefat eden  işadamı Ali Rıza Mete ve ben Urlalılıyım diyen Tanju Okan’ın mekanları cennet ruhları şad olsun. Ben inanıyorum onlar buradalar” dedi.

Konserin sonunda Kaymakam Demiryürek ve Başkan Uyar ünlü sanatçı Cenk Eren’e çiçek takdim ettiler.

395d84c5-3627-4f40-92e3-97e61b1116a8

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.