Cenk Eren'den ''Göçtük Sevdadan"

Cenk Eren'den ''Göçtük Sevdadan"

Başarılı sanatçı Cenk Eren ''Göçtük Sevdadan'' adını verdiği yeni single'ı ile iki yıllık özlemi sonlandırıyor.

Bestesi Eric Satie'ye ait olan Arap yarım adasının en beğenilen ezgilerinden ''Ya Sidi'' adlı eseri Sibel Algan'ın sözleri ile Türkçeye uyarlayan Cenk Eren, yeni şarkısı ile tam anlamıyla duygusal bir fırtına koparacak.

Geçtiğimiz günlerde şarkısına Gülşen Aybaba yönetmenliğinde bir de klip çeken Cenk Eren, 7 Aralık'ta müzik severlerle buluşacak ''Göçtük Sevdadan''ı sosyal medya hesaplarından da müjdeledi. Bambaşka bir kimliğe büründüğü klip setinde Görüntü Yönetmeni Veli Kuzlu'nun direktifleri ile sıra dışı bir performansa imza atan başarılı sanatçı, single'ının fotoğraf çekimlerinde de alışılagelmişin dışına çıkarak yaşadığı başkalaşımı objektiflere yansıttı.

Bu doğrultuda klip setini ziyaret eden gazetecilere kısa bir de açıklama yapan başarılı sanatçı Cenk Eren, ''Geçtiğimiz nisan ayında yurt dışından gelen misafirlerimle birlikte küçük bir İstanbul turu yapıp sonrasında da Cahaloğlu'nda bir hamama gittik. Hamam avlusunda tamamen tesadüfen iki arap turistin bu şarkıyı dinlediğini fark ettim ve şarkının melodisi beni adeta esir aldı. Hiç vakit kaybetmeden şarkıyı bulup neler yapabileceğimize baktık. Sevgili Sibel Algan'ın yazdığı harika sözlerle muhteşem bir şarkı çıktı ortaya. Çok heyecanlıyım. Bu şarkının klipte dahil olmak üzere her aşamasında kendimi yeniden keşfettim. Özetle yeni single'ımızın temellerini hamamda attık diyebilirim.'' ifadeleriyle yaşadığı heyecanı basın mensuplarıyla da paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.