Cep Telefonu Bayileri Garantex Mağduriyetini Çabuk Unutmuşa Benziyor”

Cep Telefonu Bayileri Garantex Mağduriyetini Çabuk Unutmuşa Benziyor”

Cepkask A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Gülgeç, İçinde sigorta teminatı olmayan sadece algı yönetimiyle CEPKASK’a benzer hizmet sunuyor görünümünde olan Garanti Paketlerinin geçmiş yıllarda olduğu gibi hem bayi, hem de müşterileri mağdur etmesinin an m

Mehmet Özdoğru

Akıllı telefonlara ve elektronik cihazlara güvence hizmet paketi sunan Cepkask A.Ş,  İzmir’de açtığı bölge müdürlüğü ile Ege Bölgesi başta olmak üzere, tüm Türkiye genelinde müşterilerine hizmet sunmaya devam edecek. Bu kararın arkasında Ege Bölgesinden gelen yoğun talebi karşılamak, bayi ağını genişletmek ve garanti paketi adı altında, sözde hizmetlerin önüne geçmek yattığı açıklandı.

 

Yasal garanti kapsamına girmeyen düşme, çarpma, sıvı teması, gasp, kapkaç, hırsızlık gibi durumlara karşı elektronik cihazlara; içinde sigorta hizmetinin de bulunduğu kapsamlı bir satış sonrası güvence hizmeti sunarak sektörde bir ilki gerçekleştiren Cepkask A.Ş, geçtiğimiz hafta İzmir Renaissance Otel’de sektör temsilcileri, bayiler ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Lansman toplantısında Ege Bölgesindeki yapılanmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Cepkask A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Gülgeç, Ege Bölge Müdürlüğü açacaklarının müjdesini verdi. İzmir başta olmak üzere Ege’nin diğer illerinden gelen taleplerin artmasıyla birlikte bayi sayılarını arttırdıklarını ve bunun sonuncunda Ege’nin incisi İzmir’de bölge müdürlüğü açma hazırlıkları içerisinde olduklarını söyledi.

 

‘Yaşanacak Mağduriyetlere DUR Demek İstiyoruz’

 

Tayfun Gülgeç, cep telefonları başta olmak üzere, elektronik cihazlar için yasal garantinin kapsamadığı, kullanıcı hatalarından kaynaklı hasarlara ve hırsızlıklara karşı ücretsiz hediye elektronik cihaz sigortası sunan ve yanında müşterilerin hayatını kolaylaştıracak birçok hizmeti barındıran, hizmet paketlerini uygun fiyatlara müşteriye sunduklarını söyledi.

 

Tayfun Gülgeç,  ayrıca no-name firmaların sektörde yaratacağı sıkıntılara da dikkat çekmek adına önemli açıklamada bulundu. Gülgeç;Geçmişte olduğu gibi günümüzde de benzer hizmetleri sunma vaadinde olan ve arkasında bir sigorta şirketi olmayan irili ufaklı no-name birçok firma bulunmaktadır. Bu firmaların, vaatleri yerine getiremeyip, her an ortadan kaybolma riski çok yüksek.  Bu durum hem bayiler hem de müşteriler nezdinde son derece ağır mağduriyetlere sebep olabilir. Cepkask Güvence Hizmet Paketlerinin arkasında, Avusturyalı Ray Sigorta A.Ş.’nin güçlü teknik alt yapısı, deneyimli operasyon sistemi ile müşteri memnuniyeti en üstte tutan ve alanındaki ilk ve de tek hizmet modelidir. Farkımızı deneyimleyen müşteri referansları ile her geçen gün daha çok talep alıyoruz. Bunun en güzel göstergesi Ege bölgesindeki hızlı yapılanma sürecimizdir” dedi.

Taklit Firmalara Dikkat!

 Ege’de Bölge Müdürlüğü kurmanın nedenlerini anlatan Gülgeç şöyle konuştu: ‘60 yıllık bir sigorta geçmişine sahip, Türkiye’de sigorta sektöründe birçok yeniliğe öncülük eden sigortacı bir aileden geliyoruz. Bundan 12 yıl önce, elementer sigortacılık operasyonumuzun yanına tüm elektronik cihazlara (Cep telefonu ve diğer tüm elektronik cihazlar, TV’ler ve bilgisayarlar dâhil düşme, kırılma, sıvı teması, çalınma vb. karşı güvence altına alan) garanti kapsamı dışında kalan kullanıcı hatalarına karşı, güvence hizmet paketi sunarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Gelen talep ve ihtiyaçlar bizleri, Ege Bölgesinde daha büyük bir yapılanmaya yöneltti. Sigorta teminatı vermeyen hizmet paketlerinin, mağduriyet yarattığına dikkat çekmek istiyoruz. 12 yıllık bu süreçte, kişisel vaatlerle her türlü hizmeti vermeye kalkanlarla karşılaştık ve bundan 10 yıl önce bayii ve kullanıcıları mağdur eden bir firmayı kamuoyu yakından tanıyor. Piyasada çok sayıda taklit firma var. Arkasında hiçbir sigorta şirketi olmamasına rağmen güvence sözü veriyor, ancak bir kaza olduğunda vatandaşımız mağdur oluyor. Bunu önlemek için, önce hizmet alımı sırasında anlaşma çok iyi okunmalı, hizmetin kapsamı çok iyi öğrenilmeli, arkasında sigorta şirketi olup olmadığı kontrol edilmelidir.  Cepkask ailesi olarak, hem yeni mağduriyetlerin önüne geçmek hem de kullanıcıları bilinçlendirmek için daha büyük organizasyon ve yapılanma ile Ege halkına, en nitelikli ve donanımlı elektronik cihaz satış sonrası güvence hizmeti vermek istiyoruz. Bunun için Ege’ de Bölge Müdürlüğü açma hazırlığı içindeyiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.