Çerçioğlu’ndan ‘Paris’li tanıtım!

Çerçioğlu’ndan ‘Paris’li tanıtım!

Arif ÇAYAN yazdı...

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi Sakız Koyunu Üretim Çiftliği’nin tanıtımı için bir video çektirmiş.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Sakız Koyunu Üretim Çiftliği Türkiye’de hayvancılığın gelişmesi, güçlenmesi ve çoğalması için yaratılmış bir çifttik.

Aydın sınırları içinde hayvancılık yapmak isteyen, hayvancılık yapmak isteyen besiciler buraya geliyor, istiyor ve alıyor.

İşte o merkezin tanıtım filmini yaptıran Başkan Çerçioğlu, çok güzel bir videonun da hazırlanmasına neden olmuş.

Sosyal medyada çok beğenilen videoda, çiftlikte hayvanlara bekçilik yapan köpeklerden birisi film gereği konuşturulmuş, seslendirilmiş.

Adı ‘Paris’ !

Aydın Büyükşehir Belediyesi Sakız Koyunu Üretim Çiftliği’nin amiri, bekçi Paris, çiftlikte koruduğu ve kolladığı hayvanları, film içinde çiftliği gezerek, dolaşarak anlatıyor.

Bir üretim çiftliği bu kadar güzel olur, bir evcil hayvan üretme, bekleme ve dağıtma imkânı bu kadar yaratılır.

Tabi burada bekçi köpeğimiz ‘Paris’in oyunculuk gücünü de övmeden geçmek doğru olmaz.

Çiftliği o kadar güzel anlıyor, o kadar güzel gezdiriyor ki, besicilik yapan veya yapmak isteyenin gidesinin, göresinin ve alasının gelmemesi imkânsız gibi.

Aydın yöresine ait ağızla seslendirilen ‘Paris’in anlattıklarıyla, Aydın Büyükşehir Belediyesi Sakız Koyunu Üretim Çiftliği’ndeki hayvanların ne denli güvende, sağlık içinde, çoğalma içinde ve ekonomiye katkı koyma içinde olduklarını görüyoruz.

Şehrin o kadar işini hallederken, ilçelerin o kadar beklentilerin karşılarken Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, Aydınlı olma ve Aydınlıları yakından tanıdığı gösteren bu rehabilitasyon merkezinin Aydın’a, Aydınlıya ve Aydın besiciliğine kattığı katsı çok ama çok büyük.

Aydın gibi Büyükşehir’e de, Çerçioğlu gibi büyük düşünen ve büyük işler yapan başkan yakışır.

Aydınlı ‘Paris’e de selam!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.