Cerem Onurluer, Küçük By Klein'de sahne aldı!

Cerem Onurluer, Küçük By Klein'de sahne aldı!

Karaköy Küçük By Klein'de sahne alan Cerem Onurluer, sesi ve yorumuyla olduğu kadar iddialı minisiylede tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Cerem Onurluer, ''İlk şarkıda sesim biraz titredi kabul ediyorum. Güçlü alkışlarınız beni kendime getirdi.'' sözleriyle Sezen Aksu'nun ''Devlerin Aşkı'' şarkısını seslendirdi. Şarkı sonunda müzikseverler tarafndan dakikalarca alkışlanan Onurluer ''Bu şarkıyı sahibinin sesinden dinlemek vardı. Keşke sahnelere ve konser alanlarına geri dönse de bu hasret bitse.'' diyerek Minik Serçe'ye özlem dolu bir mesaj yolladı.

Poptan arabeske, sanat müziğinden protest eserlere uzanan geniş repertuvarı ile adeta kulakların pasını silen genç şarkıcı, sahne için terch ettiği süper mini elbisesiylede yürek hoplattı. Bir ara misafirlerinin arasına karışıp şarkılarını onlarla birlikte söyleyen güzel şarkıcı, genç bir hayranından gelen şaka ile karışık evlilik teklifini ise ''mikrofonla söz kestik, geç kaldın vallahi.'' esprisi ile geri çevirerek herkesi tebessüm ettirdi.

İki saat süren performansının sonunda müzikseverlerin tezehüratlar eşliğindeki yoğun isteğiyle tekrar sahneye dönen Cerem Onurluer programını kırk beş dakika daha uzatarak bis üstüne bis yaptı. Finalde ''birlikte başladık birlikte bitirelim'' dedikten sonra soluğu bir kez daha misafirlerinin arasında alan güzel şarkıcı, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile herkesten tam not almayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.