Cesaretin İvmesi Sergisi açıldı

Cesaretin İvmesi Sergisi açıldı

Norm Sanat, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel yılın ilk sergisini izleyici ile buluşturdu. Gültekin Yıldız’ın küratörlüğünü üstlendiği sergi, 7 Nisan’a kadar Norm Sanat Galerisi’nde ziyarete açık olacak.

Norm Holding bünyesinde 2003 yılından bu yana Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Norm Sanat, yılın ilk sergisini izleyici ile buluşturdu. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel açılışı gerçekleşen sergi, her bir sanatçının kadına özgün bakış açısını ve sanatsal ifadesini de kutluyor. Gültekin Yıldız’ın küratörlüğünü üstlendiği serginin sanatçıları arasında; Arzu Tortoç, Ece Kanışkan, Kayhan Öztürk, Ayla Erdoğ Çetin, Ejmel Yalçıntaş, Meltem Orpak Tuncer, Bengi Ayaz Nurgün, Ekin Boztaş, Merih Tekin Bender, Bengü Bahar, Fuat Akdenizli, Nadide Acar Karaca, Dizar Ercivan Zencirci, Gönül Yılmaz ve Serpil Gedik Birsin yer alıyor.

“Cesaretin İvmesi”

''Çağdaş sanatın kapsayıcı ve evrensel dilini konuşan 'Cesaretin İvmesi' sergisinde sanatçıların yaratıcı enerjileri ile şekillenen eserler; sanatın cinsiyetin ötesinde var olduğunu gösterirken, aynı zamanda yaratıcılığın ve üretimin de merkezinde olduğunu vurguluyor. Farklı kültürlerden ve perspektiflerden gelen sanatçılar, farklı materyallerle cesur ifadeler ortaya çıkararak, izleyicilere çağdaş sanatın çeşitli yüzlerini keşfetme fırsatını sunuyor.''

4n2wh.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.