Çeşme Altın Yunus’ta 44.yıl coşkusu

Çeşme Altın Yunus’ta 44.yıl coşkusu

Türkiye’nin en büyük turizm tesislerinden biri olarak Yaşar Topluluğu tarafından 1974 yılında kurulan Çeşme Altın Yunus, 44.yaşını çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu, Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş, Altın Yunus Genel Müdürü Orhan Koral ve Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Danışmanı Siret Hulli ile Yaşar Topluluğu yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen törende Çeşme Altın Yunus’ta 5 ila 25 kıdem yılını tamamlayan çalışanlara sertifikaları takdim edildi.

Altın Yunus’un kuruluş yıldönümü töreninde konuşma yapan Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş; “Çeşme Altın Yunus, Yaşar Topluluğu ve Türkiye turizm sektörü için çok değerli bir tesis. Yaşar Topluluğu’nun ve sektörünün ilklerinden olan Altın Yunus, 44 yıl boyunca çok sayıda turizmci yetiştirerek sektörünün gelişimini de desteklemiştir. Deneyimli ve eğitimli insan gücüyle Çeşme Altın Yunus, misafir memnuniyetini ilke edinen anlayışı ve yenilikçi bakış açısıyla ülkemiz turizmine katkıda bulunmayı sürdürücektir”dedi. 

Çeşme Altın Yunus Genel Müdürü Rıfat Orhan Koral törende; “44 yıl önce Çeşme’nin turizm alanındaki potansiyelini gören, bu büyük yatırım için Çeşme’yi seçen Onursal Başkanımız Selçuk Yaşar’ın ileriye dönük görüşlerinin ne kadar isabetli olduğunu hep birlikte görüyoruz. Turizm sektörü “insan” odaklı bir sektör. Çalışanlarımızla birlikte hizmet kalitemizi artırarak ve misafir memnuniyetini her zaman odağımızda tutarak Çeşme Altın Yunus’u çok daha iyi yerlere getireceğiz”diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.