Çeşme Belediyesi, güneşlenme teraslarında sona geldi

Çeşme Belediyesi, güneşlenme teraslarında sona geldi

Atıl durumda olan Çiftlikköy'deki alanı güneşlenme terasları ile değerlendiren Çeşme Belediyesi, projede sona yaklaşıyor.

MEDYA EGE - Kentlerin meydanlarıyla var olduğunu sık sık tekrarlayan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, yıllardır âtıl durumda bulunan Çiftlikköy Sahili’ni yenilemek için Ağustos ayında harekete geçmişti.

f9a4xqtw4aa-qcl.jpeg

Toplam 3 bin metrekare alanda kıyı tasarımı projesinde sona gelindi. Çeşme Belediyesi tarafından projeye ilişkin bir açıklama yapıldı.

f9a4xquwsaage-u.jpeg

Açıklamada "Çiftlikköy yeni bir yaşam alanı kazanıyor. İlçemizin en güzel köşelerinden biri olan Çiftlikköy'de yapımı devam eden güneşlenme teraslarımız, çok yakında vatandaşlarımızın hizmetine açılacak. En güzel gün batımları bu terasta izlenecek" ifadeleri ile projede sona gelindiği duyuruldu.

f9a4xqcwcaasl29.jpeg

Belediye Başkanı Ekrem Oran projeye ilişkin "Çiftlikköy Sahil düzenlememizin ihalesini yaptık, inşaatı devam ediyor. Tıpkı Çeşme merkezde yaptığımız gibi sahil boyunca güneşlenme teraslarımız ve oturma alanlarımız, banklarımız olacak. Buradan denize de girilebilecek. Yine vatandaşlarımıza hizmet edecek belediye şirketimiz Çeştur’a ait bir kafeteryamız olacak. Engelli vatandaşlarımızı da düşünerek yenilenen sahil düzenlememizi kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Çiftliköy’ümüze hayırlı ve uğurlu olsun" açıklamasını yapmıştı.

62abebde67b0a942bc30448a.webp

ciftlikkoye-yeni-sahil-duzenlemesi-ve-guneslenme-teraslari-geliyor1.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum