Çeşme Belediyesi Tekke Plajı ve Restoranını hizmete açtı

Çeşme Belediyesi Tekke Plajı ve Restoranını hizmete açtı

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, yıllardır atıl durumda bulunan belediyeye ait tesisleri yenileyerek kafe-restoran haline getirdi. 12 ay açık olacak tesis Çeşmeliler’in hizmetine açıldı.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Çeşme’ye yeni sosyal bir tesis kazandırdı. Yıllardır atıl durumda bırakılarak, kaderine terkedilen tesis kafe-restoran olarak hizmet vermeye başladı. Yaz-kış sabah 9’dan gece 12’ye kadar açık olacak tesiste kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisleri verilecek. Aynı zamanda yazın plajda denize girilebilecek. 

Başkan Oran, Çeşme’ye yeni bir tesis kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını belirterek; “Göreve geleli çok uzun bir zaman olmamasına ragmen, özveriyle çalışarak, söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Tekke Plajı ve içindeki tesisler yıllardır kaderine terkedilmişti. Burayı yeniyelerek çok güzel bir tesis haline getirdik” dedi.

“Çeşmemiz’e hayırlı ve uğurlu olsun!”

Kaliteli hizmeti, muhteşem bir manzara ve güleryüzlü personel ile bir araya getirdiklerinin altını çizen Başkan Oran, “Çeşmeli hemşehrilerimizin aileleriyle birlikte vakit geçirip, yemek yiyebilecekleri çok güzel bir kafe-restoranı yılbaşında vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Vatandaşlarımız da çok mutlu oldu ve açıldığı günden bu yana yoğun bir ilgi gösterdi. Çeşmemiz’e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.