Çeşme, kültür-sanat faaliyetleri ile renkleniyor!

Çeşme, kültür-sanat faaliyetleri ile renkleniyor!

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, Altın Yunus Çeşme ile iş birliğinde düzenlediği Altın Yunus Sanat Atölyeleri ile Çeşme’nin kültür-sanat yaşamına renk katarken özel koleksiyonu ile sanat atölyelerinin eserlerini de sanatseverlerin beğenisine sundu.

Altın Yunus Sanat Galerileri, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Özel Koleksiyonu ile Sanat Atölyeleri Eserlerine ev sahipliği yapıyor. Çeşme’de yaz sezonu Altın Yunus’un kültür-sanat faaliyetleri ile renkleniyor.

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Özel Koleksiyonu ile Altın Yunus Sanat Atölyeleri açılışını gerçekleştiren Vakıf, çok sayıda sanatçı ve sanatseveri bir kez daha bir araya getirdi. İzmir iş ve sanat dünyasından katılımın olduğu törene Yaşar Topluluğu yönetici ve çalışanlarının yanı sıra Çeşme Altın Yunus’un misafirleri de katılım gösterdi.

Aralarında Burhan Doğançay, Devrim Erbil, Cavit Atmaca, Ferruh Başağa, Cuma Ocaklı ve Gencay Kasapçı gibi birbirinden değerli Türk ressamlarının eserlerinin yer aldığı Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı özel koleksiyonu ile sanat atölyelerinden toplam 35 eserin beğeniye sunulduğu sergi, 15 Eylül 2019 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak. Sanatseverler sergileri gezerken Altın Yunus Sanat Atölyeleri’nde çalışan sanatçıları atölyelerinde ziyaret etme fırsatı da bulacak. 

Çocuklarda unutulmadı

Altınyunus Sanat sokağında düzenlenen sergide çocuklarda unutulmadı.  Pınar Çocuk Resim Atölyesi 6-14 yaş aralığındaki çocuklar için uzmanlar eşliğinde günde 2 defa sanat eğitimi veriyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.