Çeşmealtı Gece Pazarı konserle açıldı

Çeşmealtı Gece Pazarı konserle açıldı

Urla Belediyesi'nin büyük ilgi gören pazarlarından Çeşmealtı Gece Pazarı sezonu bir konserle açtı.

Urla Belediyesi'nin büyük ilgi gören pazarlarından Çeşmealtı Gece Pazarı sezonu bir konserle açtı. İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu'nun konser ve gösterisini Çeşmealtı sakinlerinin yanısıra beldeye gelen konuklar da ilgiyle izledi.

İzmir Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ında izleyiciler arasında yer aldığı konserde geçtiğimiz günlerde teröristler tarafından Şehit edilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın seslendirdiği türkünün söylenmesiyle duygu dolu anlar yaşandı.  

Konserin ardından İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu müdürü Ayşem Ünal Güvenç’e çiçek takdim eden Başkan Uyar, verilen güzel konserden dolayı tüm topluluk ekibine teşekkür etti. Uyar, “Çok güzel bir gece geçirdik. Bazen duygulandık, bazen eğlendik. İzmir’in kadını da, erkeği de efedir. Sadece zeybek oynarken diz çökerler. Onu da bu güzel akşamda oynanan zeybek ile bir kez daha gördük. Aynı zamanda bugün benim doğum günüm. Ve bu akşam burada muazzam bir kalabalık var. Bu da bana en güzel hediye oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gece pazarımız hayırlı olsun” dedi.

Konserin sonunda ise söylenen İzmir Marşı’na izleyiciler ellerinde ki Türk Bayraklarıyla coşkulu bir şekilde eşlik ettiler.

unnamed-320.jpg

GECE PAZARI

“Üzüm, bardacık, zeytin, enginar, kınalı bamya ve hurma” gibi Urla’da yetişen ürünlerden oluşturulan sokak isimleri ile yiyecekten giyime, hediyelik eşyadan oyuncağa ve özel el tasarımı takılardan oluşan 189 stantlık  gece pazarı deniz esintisiyle Urla halkı ve çevre illerden gelen misafirlerini karşılayacak. Gece pazarı, hafta içi; 18:00-02:00, hafta sonu da 14:00-02:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.