Çeşme’de dengeler değişiyor: Ekrem Oran bağımsız aday oldu

Çeşme’de dengeler değişiyor: Ekrem Oran bağımsız aday oldu

CHP Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın partisi tarafından yeniden aday gösterilmemesi üzerine Oran, yerel seçime bağımsız aday olarak girme kararı aldı.

MEDYA EGE – Göreve geldiği ilk günden itibaren her alanda önemli çalışmalara imza atan, her kesime, ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden hizmet götüren Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, seçimlere bağımsız aday olarak girme kararı aldı. Oran’ın, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) belirlediği ve bugün 17.00'da sona erecek son resmi başvuru süresi öncesi, ilçe seçim kuruluna giderek evraklarını teslim etmesi bekleniyor.

1.jpeg

“İTHAL ADAY İSTEMİYORUZ” TEPKİSİ

Başkan Oran, partisinin Çeşme için Lal Denizli’yi aday göstermesinin ardından düzenlediği yoğun katılımlı miting ile partisine seslenerek şunları söylemişti:

“Benim sevdam Çeşme, Çeşme için yapamayacağım, feda edemeyeceğim bir tek şey yok yârimin yanağından garı. Mücadelemiz devam edecek. Baba ocağımızın, dedemin partisinin bizim bu sesimizi duymasını rica ediyoruz. Duymazlarsa Çeşme için Çeşmelilerle birlikte yolumuza devam etmeye var mısınız? Herkes duysun sesimizi. Lütfen bizi baba ocağımızdan ayırmayın. 6 okumuzdan ayrılmak zorunda bırakmayın!”

2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.