Çeşme’de denizde yılan paniği

Çeşme’de denizde yılan paniği

İzmir'in Çeşme ilçesinde serinlemek için denize giren tatilciler, suyun içinde yüzen bir yılanla karşılaşınca şaşkınlık ve kısa süreli panik yaşadı.

Olay, Çeşme ilçesine bağlı turistik Dalyan Sahili’nde meydana geldi. Sıcak havadan bunalıp denizin tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar, sığ sularda yüzeyde ilerleyen bir yılan fark etti. Yılanın insanların arasında yüzdüğünü gören bazı tatilciler kısa süreli bir panik yaşayıp durumdan tedirgin olurken, bazıları ise tehlikeye aldırış etmeden serinlemeye devam etti.

aw774694-02.jpg

O İLGİNÇ ANLAR KAMERADA
Sahilde hareketliliğe neden olan o anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde; yılanın suyun üzerinde kıvrılarak sakin bir şekilde ilerlediği, arka planda ise insanların denizin tadını çıkarmaya devam ettiği görülüyor.

aw774694-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.